ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 22-9 : Εκτός ημιτελικών οι ερυθρόλευκοι στο Final Eight του Champions League

Στιγμιότυπο απ' το Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός για το Final 8 του LEN Champions League.
Στιγμιότυπο απ' το Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσει στα ημιτελικά του LEN Champions League, καθώς ηττήθηκε 22-9 απ' την Μπαρτσελονέτα στον πρώτο αγώνα του Final Eight (VIDEO).

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι στο Final Eight του LEN Champions League. Οι ερυθρόλευκοι δεν πέρασαν το εμπόδιο της Μπαρτσελονέτα, η οποία ήταν ανώτερη και επικράτησε 22-9. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε απ' τα ημιτελικά, όμως θα παλέψει για τις θέσεις 5-8, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (4/6, 14:00) το Ανόβερο. Οι Ισπανοί θα βρουν απέναντι τους την Προ Ρέκο στους "4".

Μάλιστα, είναι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του Ολυμπιακού σε τελική φάση. Για να βρούμε άλλη τέτοια βαριά ήττα πρέπει να πάμε πριν απ' το 2000, όταν στις 27 Απριλίου 1999 οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Μλάντοστ με 13-4.

Η Μπαρτσελονέτα ξεκίνησε δυναμικό στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Ορτέγκα στον πάικτη παραπάνω έκανε το 1-0, ενώ ο Μούνιαριθ πήρα την σκυτάλη για το 2-0. Είχε προηγηθεί και ένα δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Ντάουμπε. Ο Φερνάντες έγραψε το 3-0, με τον Μάλιαριακ να πετυχαίνει το 4ο γκολ σε αντεπίθεση. Οι Ισπανοί ήταν ασταμάτητοι, ο Περόνε σε αντεπίθεση σημείωσε το 5-0 και ο Αλέξιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο απειλητικοί. Ο Δερβίσης μείωσε σε 7-1 με παίκτη παραπάνω, ενώ ο Γενηδουνιάς με πέναλτι έγραψε το 7-2. Η Μπαρτσελόνα, ωστόσο, πάτησε εκ νέου γκάζι και με σερί 5-0 ανέβασαν το σκορ στο 13-2 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 3ο οκτάλεπτο η Μπαρτσελόνετα μπήκε ξανά δυναμικά με τον Μάλιαρακ να σημειώνει το 14-2 και τον Ορτέγκα το 15-2. Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν στον παίκτη παραπάνω με τον Γενηδουνιά, αλλά ο Φερνάντες απάντησε για το 16-3. Ο Ολυμπιακός σκόραρε νέο τέρμα με τον Κάκαρη για το 16-4. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα συνέχισε τα σερί της και έκλεισε το 3ο οκτάλεπτο με σκορ 19-5.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε πρώτος στο 4ο οκτάλεπτο με τον Δερβίση, με την Μπαρτσελονέτα να γράφει το 20-6 με τον Ντομίνγκες. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τον Ντάουμπε, για να σκοράρει ξανά με τον Άλεξιτς η ισπανική ομάδα. Ο Γενηδουνιάς σκόραρε στον παίκτη παραπάνω, με τον Μποντέγκας να διαμορφώνει το τελικό 22-9.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 7-2, 6-3, 3-4

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Ορτέγκα 3, Μούνιαριθ 1, Μποντέγκας 3 , Λαρούμπε, Άλεξιτς 3, Φερντάντεθ 2, Ντε Τόρο 1, Περόνε 1, Μάλιαρακ 4, Μπούστος, Κοϊμπρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ