ΠΟΛΟ

Αήττητος ο Ολυμπιακός

Αήττητος ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον ΠΑΟΚ με 15-4 στην αυλαία της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών. Για 7η φορά οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν το απόλυτο των βαθμών.

Για έβδομη φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν την 22η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, επικρατώντας με 15-4 του ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Πρώτος σκόρερ ήταν και πάλι ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε γκολ. Πλέον το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα με την Προ Ρέκο την ερχόμενη Τετάρτη (9/4, 19.00).

"Για μένα δεν έχει σημασία το αήττητο στην κανονική περίοδο. Σημασία έχει να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτοί είναι οι μεγάλοι μας στόχοι. Επιπλέον θα παλέψουμε όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στην Ευρώπη", σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος που ξεκούρασε τους Νίκο Δεληγιάννη και Γιώργο Ντόσκα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 4-2, 5-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς 1, Γούνας 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας 1, Ποντικέας 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας 1, Βλαχόπουλος 1, Τσαχειλίδης.

ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Κόχειλας Ι., Προσινικλής, Κόλιανιν, Βοαγιταζόγλου 2, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ