ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: "Αυτός είναι ο Ολυμπιακός"

Αφρουδάκης: "Αυτός είναι ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ουσιαστικά τόνισε πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και την Ευρώπη αν είχε οργάνωση

"Φανταστείτε μόνο ότι είμαστε απλήρωτοι εδώ και δυομιση χρόνια, ελλιπείς σε φυσική κατάσταση γιατί δεν κάναμε πολλές προπονήσεις και με έναν φουνταριστό", τόνισε ο Χρήστος Αφρουδάκης, περιγράφοντας την κατάσταση τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρόλα αυτά πήρε το 5ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδος στο πόλο.

Συνεχίζοντας για τον Χριστούδουλο Κολόμβο, τον μόνο φουνταριστό της ομάδας, ο οποίος προέρχεται από τον ΝΟ Πατρών, ανέφερε: "Με τον Χριστόδουλο Κολόμβο να δίνει όλο του τον εαυτό, αν και δεν ήξερε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο πριν. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, με τόσα προβλήματα έφτασε σε άλλο ένα νταμπλ".

"Φανταστείτε να ήμασταν καλύτερα οργανωμένοι τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Και εννοώ φυσικά την Ευρώπη.Υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν ψηλά στην Ευρώπη. Με αυτή την κατάσταση όμως δεν νομίζω να υπάρχει καν ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ