Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός λύγισε με 13-9 τον Εθνικό και πήρε το ντέρμπι του Πειραιά

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό στην Α1 Πόλο Γυναικών EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι του Πειραιά απέναντι στον Εθνικό, με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν με 13-9 στην 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στην Α1 πόλο των γυναικών, καθώς επικράτησε με 13-9 του αξιόμαχου Εθνικού στο ντέρμπι του Πειραιά και έκανε το "4 στα 4" στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στην κορυφή την Γλυφάδα.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ήταν πιο αποτελεσματικές, αν και τα κορίτσια του Εθνικού μπήκαν πιο δυνατά στο ντέρμπι και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ωστόσο, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, μετά και από την προετοιμασία στη Βουδαπέστη και τα εκεί φιλικά, επέστρεψε δυναμικά, δείχνοντας τη δυναμική της.

Οι ερυθρόλευκες κράτησαν μέχρι τέλους τη διαφορά ασφαλείας που δημιούργησαν στη δεύτερη περίοδο και έτσι έφτασαν στη νίκη. Η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό με πέντε γκολ, ενώ η Στεφανία Χαραλαμπίδη σημείωσε τρία για τις κυανόλευκες.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 2-3, 3-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 5, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά 3, Τορνάρου.

Εθνικός (Μάρκο Μίτσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ι. Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 1, Κοντονή, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη, Α. Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Σ. Χαραλαμπίδη 3, Ι. Μπενέκου, Μπερίκου, Φερεντίνου, Μπέτα, Γκοτζιά.

Βαθμολογία

  1. Γλυφάδα I-REPAIR 12
  2. Ολυμπιακός 12
  3. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
  4. Πανιώνιος 6
  5. Εθνικός NOBELHELLAS 6
  6. ΝΟ Λάρισας 6
  7. ΑΕΚ 6
  8. ΝΟ Ρεθύμνου 3
  9. ΝΕ Πατρών 3
  10. Νηρέας Χαλανδρίου 0
  11. Ηλυσιακός 0
  12. ΠΑΟΚ 0
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ