Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη πριν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός

Α1 πόλο ανδρών: Νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη πριν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός εναντίον Πανιώνιος για την Α1 πόλο ανδρών INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε προθέρμανση με τον Πανιώνιο εν όψει της Μπαρτσελονέτα, η Βουλιαγμένη πέρασε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και "αγκάλιασε" τη δεύτερη θέση, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν τη μονομαχία τους για την 5η θέση της Α1 πόλο ανδρών.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα σε Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης αντιστοίχως, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των ευρωπαϊκών τους αναμετρήσεων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο τρίτο οκτάλεπτο κόντρα στον Υδραϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι και "βλέπει" 5η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-4

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G1). Συνεχίζει αήττητος με 51 βαθμούς, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 39. Πρώτος σκόρερ με τέσσερα τέρματα αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Την προσεχή Τρίτη (20/3, 19:30) οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στην Πειραιά σε κρίσιμη αναμέτρηση τη Μπαρτσελονέτα, για την 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μουρίκης για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο του Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 2-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

Διαιτητές: Σπύρος Αχλαδιώτης, Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 8-10

Την πρώτη του νίκη στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας και με ανατροπή. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 10-8 επί του ΓΣ Περιστερίου για την 3η αγωνιστική του G1 της Β’ Φάσης, μέσα στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 30 βαθμούς, έχοντας τέσσερις περισσότερους από τους Περιστεριώτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ενάμισι οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 4-1 και 5-2. Στη συνέχεια, όμως, οι Θεσσαλονικείς έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεσή τους και έφτασαν στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-4, 0-2, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 3, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος 3, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Βασιλείου Κ., Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 15-9

Ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο στο Γουδή νίκησε 15-9 τον Υδραϊκό και αύξησε στους επτά την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. Η αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G1).

Ντέρμπι στο πρώτο μέρος με τους «πράσινους» να προηγούνται 7-6. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο που η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ήταν καταιγιστική, έκανε επί μέρους 6-1 και ξέφυγε στο σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 6-1, 2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 3, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 1, Μπραΐμης 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 3, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου 1, Λιαπάκης 4, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Δασκαλοπούλου, Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-16

Σπουδαίο παιχνίδι στο Σεράφειο κολυμβητήριο, με ένταση, δυο διακοπές, αποβολή (με αντικατάσταση) του γκολκήπερ των γηπεδούχων Στέφανου Γαλανόπουλου, και τον ΝΟ Βουλιαγμένης να φεύγει με το διπλό (16-11) από του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G1).

Μια διαφορά που δημιουργήθηκε στα τελευταία λεπτά, καθώς στα 5:58 το σκορ ήταν 11-11. Ακολούθησε όμως σερί 5-0 του ΝΟΒ και έτσι πήρε τη σπουδαία νίκη.

Ο Απόλλων Σμύρνης, έχοντας μια καταπληκτική δεύτερη περίοδο, προηγήθηκε 7-5 στο ημίχρονο. Στο 1:52 όμως από τη λήξη αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς του Γαλανόπουλος «για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών», όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα και η αναμέτρηση διακόπηκε για πρώτη φορά (για τρία λεπτά).

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης καθώς ο δεύτερος γκολκήπερ Βασίλης Καβουσανός είναι τραυματίας και αναγκαστικά χρίστηκε τερματοφύλακας ο Δημήτρης Τσιαβαλιάρης που υπερασπίστηκε την εστία. Δευτερόλεπτα αργότερα διακόπηκε εκ νέου ο αγώνας για πέντε λεπτά αυτή τη φορά «διότι οι φίλαθλοι είχαν κατέβει στα κάγκελα μπροστά στον αγωνιστικό χώρο». Ο γηπεδούχος προηγήθηκε και με +3 (8-5), η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε 8-8 και μέχρι το 11-11 οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν χέρι χέρι.

Η ομάδα του Λαιμού διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση και έφτασε τους 48 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε στους 37.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 6-3, 2-6, 2-5

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 4, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Τσιαβαλιάρης, Τόττης 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 5, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 5, Αλμύρας 2, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Μπελέσης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης, Αλυτάρχης: Μανώλης, Μουστάκης

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου

  • Ολυμπιακός - Πανιώνιος 14-4
  • Απόλλων Σμύρνης - Βουλιαγμένη 11-16
  • Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 15-9
  • Περιστέρι - ΠΑΟΚ 8-10

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

  1. Ολυμπιακός 51
  2. Βουλιαγμένη 48
  3. Πανιώνιος 39
  4. Απόλλων Σμύρνης 37
  5. ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 30
  6. Παναθηναϊκός 29
  7. Περιστέρι 26
  8. Υδραϊκός 22

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου

  • 20/3 20:30 Πανιώνιος - Περιστέρι
  • 23/3 15:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
  • 23/3 15:00 Υδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης
  • 23/3 16:00 Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ