Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, σημαντικές νίκες για ΠΑΟΚ και Υδραϊκό

Α1 πόλο ανδρών: Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, σημαντικές νίκες για ΠΑΟΚ και Υδραϊκό
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών επικρατώντας εύκολα 25-13 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Σημαντικές νίκες για ΠΑΟΚ και Υδραϊκό.

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα και από το Ρέστειο κολυμβητήριο, καθώς επικράτησε με 25-13 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου για την 7η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου, αφού συνεχίζει με το απόλυτο των νικών (7 στα 7). Από την πλευρά του το Φάληρο βρίσκεται στη τέταρτη θέση με 8 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς προηγήθηκε με 14-6 στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση. Πρώτος σκόρερ του ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ που σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ επτά πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας.

Εύκολο έργο, όπως αναμενόταν, είχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, αφού επιβλήθηκε άνετα επί του ΟΦΘ με το ευρύ 21-6 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του Β΄ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Παπασηφάκης και ο Γιαννάτος ήταν οι πρωταγωνιστές του ΝΟΒ -που είχε την απόλυτη κυριαρχία στο ματς και πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του-, καθώς πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη (και πέμπτη συνολικά) για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και μεγάλο “διπλό”, καθώς επικράτησε με 13-7 μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, στο ντέρμπι των Δικεφάλων, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

Οι Θεσσαλονικείς, που είναι σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με 15 β., είχαν προβάδισμα από τα μισά του αγώνα, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο και με τον Ντέλιτς σε μεγάλη μέρα, έφτασαν στην επιβλητική εκτός έδρας νίκη.

Με βασικό όπλο την εξαιρετική του άμυνα, τον τερματοφύλακά του Νικόλα Μητράκη σε μεγάλη μέρα και τον Μανώλη Λιαπάκη ηγέτη και σκόρερ επιθετικά ο Υδραϊκός πήρε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 12-7 επί του Εθνικού Πειραιά, για την 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

“Αφεντικό” στο “Π. Καπαγέρωφ” ήταν η ομάδα του Νίκου Καραμάνη και με ξεσπάσματα στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο κλείδωσε το μεγάλο “διπλό” (προηγήθηκε και με 7-2), που τη φέρνει στην 5η θέση με 7 βαθμούς όσους και ο σημερινός του αντίπαλος.

Τα στατιστικά των αγώνων

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-25

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-9, 4-5, 3-6.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν 1, Παπαδημητρίου, Φλώρος 2, Καρακάσης 5, Πάβιτσιτς 1, Μάμμος, Δημακόπουλος 2, Καλής, Κυπραίος, Κοντονής 2, Γιαννέλης, Μαγκιώρης, Λεμπέσης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος Ι., Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 8, Μουρίκης 3, Γούνας 7, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Μπουγιούμη.

ΟΦΘ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-21

Οκτάλεπτα: 1-8, 2-3, 1-6, 2-4.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαρέλης, Στεργίου Γ., Γιώρτσιος 1, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης 1, Παυλίδης 1, Κεϊχανί 1, Βάσιτς, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 2, Κορίτσας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Σπάχιτς 3, Μπελέσης 2, Αλμύρας 3, Γιαννάτος 4, Παπασηφάκης 4, Λεγάκης, Καστρινάκης 1, Σαπουνάκης, Κουρούβανης Ν. 1, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Χατζής, Αλευράς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-12

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-0, 0-3, 5-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ( Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός 3, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης 1, Παπάκος, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σ. Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος 1, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7-13

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-3, 0-3, 1-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Στελλάτος 1, Αράγια 2, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Ξυλάς 2, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καραντζάς 1.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

  • ΟΦΘ - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-21
  • Παλαιό Φάληρο - Πανιώνιος 13-25
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 7 -13
  • Εθνικός - Υδραϊκός 7-12

Βαθμολογία

  1. Πανιώνιος 21
  2. ΝΟ Βουλιαγμένης 18
  3. ΠΑΟΚ 15
  4. Παλαιό Φάληρο 8
  5. Εθνικός 7
  6. Υδραϊκός 7
  7. ΑΕΚ 6
  8. Όμιλος Φίλων Θαλάσσης 0

Επόμενη αγωνιστική

  • Υδραϊκός - ΝΟ Βουλιαγμένης
  • Παλαιό Φάληρο - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO
  • ΟΦΘ - Πανιώνιος
  • ΑΕΚ - Εθνικός


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ