Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών - Α' όμιλος: Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Εθνικό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού
Οι παίκτες του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εθνικού στο ντέρμπι του Πειραιά, επικρατώντας 17-6 και πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία για το παιχνίδι με την Προ Ρέκο.

Απόλυτος κυρίαρχος και στο πάλαι ποτέ ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε του Εθνικού με 17-6 στο Εθνικό Κολυμβητήριο του μεγάλου λιμανιού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών και για τον Α' Όμιλο.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το απόλυτο των νικών (7 στα 7) στο πρωτάθλημα, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στη φάση των Ομίλων του Champions League, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ιταλική Προ Ρέκο.

Οι ερυθρόλευκοι, με τρομερή άμυνα και άνεση στην επίθεση, επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν 10-1 στο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους μέχρι το φινάλε και το τελικό 17-6.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-4, 3-5, 2-2

Εθνικός: Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Ντε Φρέιτας 2, Παπαδούκας 2, Παπαδόγκωνας, Βιτέλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγάφος.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Το πρόγραμμα της αναμέτρησης

Σάββατο 12/11

  • 16.30 Εθνικός - Ολυμπιακός 6-17
  • ΝΟ Χίου - Νηρέας Χαλανδρίου (νίκησε άνευ αγώνος ο ΝΟ Χίου).
  • 20.30 ΑΕΚ – Πανιώνιος

Τετάρτη 16/11

  • Παναθηναϊκός - Υδραϊκός

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 21

Πανιώνιος 15

Παναθηναϊκός 10

Εθνικός 9

Υδραϊκός 9

ΑΕΚ 6

Νηρέας Χαλανδρίου 3

ΝΟ Χίου 1

Επόμενη αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Πανιώνιος
  • Παναθηναϊκός - Νηρέας Χαλανδρίου
  • ΑΕΚ - Υδραϊκός
  • ΝΟ Χίου - Εθνικός


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ