ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πινγκ πονγκ: Χωρίς μετάδοση από την ΕΡΤ ο αγώνας του Γκιώνη - Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας

Ο Παναγιώτης Γκιώνης εν ώρα αγώνα στους Ολυμπιακούς του Ρίο
Ο Παναγιώτης Γκιώνης εν ώρα αγώνα στους Ολυμπιακούς του Ρίο EUROKINISSI

Η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, δε θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ αφού δεν της δόθηκε άδεια.

Δε θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, για το δεύτερο γύρο του μονού των ανδρών.

Η Ομοσπονδία του αθλήματος ενημέρωσε πως δεν θα υπάρξει τελικά μετάδοση αφού δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς. Επί της ουσίας η ΕΡΤ προσπάθησε να κάνει δική της παραγωγή για την κάλυψη του αγώνα, ωστόσο δεν της δόθηκε άδεια.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση αναφέρει: "Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά..."

Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό έγινε μια μέρα μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την υπόθεση της μη μετάδοσης του προκριματικού του Λευτέρη Πετρούνια, ενώ σήμερα το πρωί η ΕΡΤ έκανε δική της παραγωγή για τον προκριματικό της Άννας Κορακάκη, αφού δεν υπήρχε διεθνή κάλυψη.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ