ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Με δανεικά των αθλητών στο Παγκόσμιο

Με δανεικά των αθλητών στο Παγκόσμιο

Με δημοσίευμά της η "Liberation" αναφέρεται στο δάνειο που έδωσαν οι Έλληνες αθλητές στην Ομοσπονδία του πινγκ πονγκ για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.

Εκτενές ρεπορτάζ για τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ έκανε η "Liberation". Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι πρωταθλητές δάνεισαν χρήματα στην Ομοσπονδία για να πάνε στην Ιαπωνία.

Για την παρουσία τους στο Τόκιο χρειάζονταν ένα ποσό ύψους 23.000 το οποίο και έδωσαν οι ίδιοι με τη μορφή δανείου.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του προέδρους της Ομοσπονδίας, Μανώλη Κολυμπάδη. "Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που οι αθλητές συμφώνησαν να βοηθήσουν την Ομοσπονδία σε αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο. Με αυτό το ποσό θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή μας σε ένα σημαντικό γεγονός και προστατεύεται το κύρος και η αξιοπρέπεια του αθλητισμού μας" ήταν τα χαρακτηριστικά του σχόλια.

Υπενθυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου. Την εθνική ανδρών θα συγκροτήσουν οι: Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Λαγογιάννης και την αντίστοιχη ομάδα των γυναικών οι: Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη και Αγγελίνα Παπαδάκη.

Λύθηκε εκ των έσω το πρόβλημα

Πέρα από το οικονομικό πρόβλημα υπήρξε και αυτό με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας. Αναφορικά με το προπονητικό κομμάτι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής είναι, ως γνωστόν, μοναδικός υπεύθυνος για όλους τους διεθνείς στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Σε μία τέτοια διοργάνωση ωστόσο, είναι αδύνατο ν’ αναλάβει παράλληλα και το γυναικείο συγκρότημα. Όπως λοιπόν, είχε γίνει ειδική συμφωνία με τον περιφερειακό προπονητή της Πάτρας Σωτήρη Ζήκο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013, έτσι αποφασίστηκε και τώρα η λύση μίας έκτακτης συνεργασίας και η επιλογή της ομοσπονδίας είναι η Χριστίνα Φίλη!

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, που είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. κι έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη επιλογή έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και όλα τα σωματεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ