ΣΤΗΛΕΣ

Οι τρεις νυν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που είδε ο Ουσίγιος για τη Γουέστ Χαμ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ουσίγιος EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, είδε στο ΟΑΚΑ το Ελλάδα - Φινλανδία και τσέκαρε τρεις ποδοσφαιριστές: ένα νυν και δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει...

Για τους περισσότερους ήταν μια... απλή επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να παρακολουθήσει το Ελλάδα - Φινλανδία, στο περιθώριο των μίνι διακοπών που κάνει στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του.

Μόνο που όταν μιλάμε για τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, δηλαδή τον πρώην S.D. (Sports Director) του Ολυμπιακού... μπερδεύονται λίγο τα πράγματα. Πόσο μάλλον όταν ήταν μαζί (και) με τον Γιάννη Βρέντζο (μόνιμος κάτοικος Αγγλίας πλέον λόγω... Φόρεστ), ο οποίος εκμεταλλευόμενος την διακοπή των πρωταθλημάτων πετάχτηκε κι αυτός μια... βόλτα ως την Ελλάδα. Και προφανώς, επειδή του έχει λείψει το... ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε να πάρει “γεύση” από τη... νέα Εθνική, με τον Αγγελο Αναστασιάδη στο τιμόνι. Εκεί τους είδαν παρέα με τον Ουσίγιος αλλά και με δυο γνωστούς Έλληνες ατζέντηδες.

Με την στήλη να μαθαίνει πως κόντρα στην... ενημέρωση πως ο Ουσίγιος “διακοπάρει” στην αγαπημένη του Ελλάδα, το συνδύασε και για... δουλειά. Για ποιους κτυπάει η... καμπάνα της Γουέστ Χαμ (το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι); Η στήλη λέει όχι για έναν αλλά για... τρεις! Ενα νυν και δυο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού: Φορτούνη - Σιόβα – Μήτρογλου!!

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ