24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ήρθε η Τζένοα για Κούτρη και Ιωαννίδη!

Ήρθε η Τζένοα για Κούτρη και Ιωαννίδη!

Το 24 ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει πως οι ροσομπλού θα έχουν διπλή αποστολή αύριο στο Λεβαδεικός – Ολυμπιακός, για τους 2 Έλληνες παίκτες που εισέπραξαν τις τελευταίες 45 ημέρες ισάριθμα "όχι", "φέρνοντας" και βελτιωμένες προτάσεις.

Πως μπορεί να συνδυαστούν σε μια μεταγραφική ιστορία ένας νυν παίκτης του Ολυμπιακού, ένας πρώην -αν και μικρότερος του- που παίζει τώρα στον Λεβαδειακό, με μεγάλη δυναμική και οι δυο (στην ηλικία τους) στις αγορές του εξωτερικού και μια ιταλική ομάδα που στο πρώτο μισό της φετινής Super League έκανε-μακράν της δεύτερης- τις περισσότερες αποστολές για σκάουτινγκ στην Ελλάδα;

Το 24ο Ευαγγέλιο συνθέτει το παραπάνω μικρό πάζλ με ονόματα, διευθύνσεις, παρασκήνιο και ρεπορτάζ! Πάμε,λοιπόν:

H ιταλική ομάδα είναι η Τζένοα. Η οποία μπορεί να έκλεισε χθες αριστερό μπακ χαφ, τον 21χρονο Ναπολιτάνο Τζιουζέπε Πετσέλα, δανεικό από την Ουντινέζε (με 7 εκατ. € οψιόν αγοράς του), αυτό όμως, δεν βγάζει απαγορευτικό για... Κούτρη. Κι αυτό αφού οι “ροσομπλού” θα αποκτήσουν και δεύτερο παίκτη για την ίδια θέση, που λογικά θα είναι και ο βασικός!

Οι δύο Έλληνες παίκτες, είναι ο 24χρονος Λεονάρντο Κούτρης και ο 19χρονος Φώτης Ιωαννίδης (προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού), αριστερός μπακ χαφ και σέντερ φορ αντίστοιχα. Και για τους δύο η Τζένοα έκανε προσφορές που απορρίφθηκαν από τις ομάδες τους. Τον Δεκέμβριο στον... Λεβαδειακό για τον Ιωάννιδη, τον οποίο ήθελαν δανεικό για 6 μήνες, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Το οικονομικό πακέτο, ενοίκιο και οψιόν προσέγγιζε τα 700 χιλιάρικα, αλλά η προφορική πρόταση της απορρίφθηκε από τον Κομπότη. Και πριν από λίγες ημέρες επίσημη 5 εκατ. € στον Ολυμπιακό για τον Κούτρη, “εισπράττοντας” οι Γενοβέζοι και δεύτερο ελληνικό “όχι”!!

Αύριο στην Λιβαδειά είναι προγραμματισμένο να γίνει το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός. Και στην εξέδρα θα υπάρχει διπλή αποστολή από την Τζένοα. Για τον Κούτρη αλλά και τον Ιωαννίδη. Και επειδή σκάουτινγκ, τόσο τον Ιωαννίδη, όσο και τον Κούτρη, οι ροσομπλού τους κάνουν τουλάχιστον εδώ και δύο μήνες, ενδεχομένως η παρουσία των ανθρώπων της Τζένοα στην Αθήνα, να έχει να κάνει αυτή την φορά και με τελικές συζητήσεις για τις δύο υποθέσεις. Με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως ο Ιωαννίδης είναι ταλαντούχος επιθετικός, από τις αποκαλύψεις της φετινής Super League, τον οποίο βλέπουν εκτός απο ξπενες ομάδες και οι Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ