ΣΤΗΛΕΣ

Η "τράμπα" και ο "αντί-Γκάλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίζει κάτι με Μπρούνο και ΠΑΟΚ, όπως γράφτηκε; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μπράνκο αλλά και πως μπορεί να... κολλήσει ο Ουάρντα, με την επιστροφή του στο Περιστέρι; Γιατί η ΑΕΚ κοιτάει τον Σάκιτς και που θα πάει ο Γιακουμάκης τον Γενάρη; Το 24ο Ευαγγέλιο έχει τις απαντήσεις.

Μπρούνο, Ουάρντα, Γκάλο, Σάκιτς, Αλμπάνης και Γιακουμάκης μπαίνουν στο μικροσκόπιο και το "24ο Ευαγγέλιο" σας παρουσιάζει όλα τα "φρέσκα" μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

1. Γράφτηκε πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μπρούνο. Η δική μας έρευνα στην πιάτσα agents (και όχι μόνο) έβγαλε πως ισχύει! Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ αρέσει προσωπικά στον Μπράνκο, τον νέο sport director του "Δικεφάλου". Στον Ατρόμητο πάντως είναι δανεικός από την αυστριακή Λάσκ, μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Από την στιγμή που ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει την αποχώρηση του Ουάρντα τον Γενάρη και ο Αιγύπτιος θέλει πολύ να επιστρέψει για 6 μήνες στο Περιστέρι (τον θέλει και ο Κάναντι, με τον οποίο ο "Χαμπίμπι" έχει ήδη μιλήσει στο τηλέφωνο), ίσως κάπου εκεί να... κολλήσει και ο Μπρούνο. Τον τελευταίο πάντως οι "ασπρόμαυροι" τον κοιτάζουν προφανώς για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους στις θέσεις των ακραίων.

2. Κι από τον Μπρούνο σε έναν άλλον παίκτη που έφερε τον περασμένο Γενάρη ο Κάναντι στον Ατρόμητο από την Αυστρία, μόνο που αυτός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Εμανουέλ Σάκιτς. Για τον 27χρονο πολυσύνθετο ακραίο αμυντικό κυκλοφορεί στην πιάτσα agents πως τον σκανάρει η ΑΕΚ για "αντί – Γκάλο"!! Ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα ανανεώσει μόνο για ένα χρόνο, όπως δηλαδή θέλουν οι "κιτρινόμαυροι", γι' αυτό και εξετάζουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Μία από αυτές είναι του Σάκιτς, που θεωρείται οικονομική, δοκιμασμένη, με χαρακτηριστικά α λα Μπακάκη που "κουμπώνουν" στην πρωταθλήτρια για μπακ απ του.

3. Μένουμε στην ΑΕΚ, από την οποία τον Γενάρη μπορεί να φύγει δανεικός όχι μόνο ο Αλμπάνης αλλά και ο Γιακουμάκης. Κυκλοφορεί πως θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. Πιθανότεροι προορισμοί Βέλγιο και Β' Γερμανίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ