24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Γιαννούλης όπως Πρίγιοβιτς & Βαγιαννίδης εμπιστευτικό

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Τι ρόλο μπορεί να παίξει ο νέος ατζέντης στην υπόθεση ανανέωσης του "πράσινου" Γιώργου Βαγιαννίδη (που αρέσει και στον Ολυμπιακό) και το ύψος της ρήτρας του Δημήτρη Γιαννούλη.

Κατά πόσο η αλλαγή μανατζερικού γραφείου και η επιλογή συγκεκριμένου ατζέντη από την οικογένεια Βαγιαννίδη, μπορεί να επηρεάσει (και... προς τα πού) την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του 18χρονου διεθνή ταλαντούχου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού; Και τι σχέση μπορεί να έχει το buy out του Γιαννούλη με εκείνο του Πρίγιοβιτς;

Οι απαντήσεις και στα δυο ερωτήματα από το 24ο Ευαγγέλιο: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει σουξέ στην ελληνική πιάτσα agents. Με το που τον άφησε ο Αντώνης Αποστολόπουλος (προφανώς είχε τους λόγους του αφού είναι ατζέντης που του αρέσει να κτίζει καριέρες νεαρών παικτών στο εξωτερικό), οι συνάδελφοί του άρχισαν την παρέλαση ενώπιον της οικογένειας του18χρονου δεξιού μπακ χαφ, καθώς κουβαλάει (και διεθνώς) την ετικέτα του "super talent".

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, καταλήγει... ομόσταβλος του Μήτρογλου, αλλά και των επίσης "πράσινων" Μπουζούκη, Βέργου, Εμμανουηλίδη (δανεικός στον Πανιώνιο). Συγκεκριμένα, στο γραφείο του ατζέντη Πάνου Γαλαριώτη, που παραδοσιακά έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό (παρεμπιπτόντως στους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας αρέσει πολύ ο Βαγιαννίδης, κάτι που ήδη έχει γίνει γνωστό στον πατέρα του νεαρού άσου) αλλά τον εμπιστεύεται και ο Νίκος Νταμπίζας. Για την ιστορία από Δευτέρα θα πρέπει να γίνει το τελικό ραντεβού της οικογένειας Βαγιαννίδη με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Με την πρώτη να το καθυστερεί μέχρι να βρεθεί νέος ατζέντης ώστε να εκπροσωπήσει τον παίκτη σε αυτή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης καθιερώθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ και σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν είναι μακράν από τους καλύτερους παίκτες του Άμπελ Φερέιρα. Συγχρόνως από τον περασμένο Γενάρη, όπως και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο δικέφαλος δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις ή ακόμη και προτάσεις για την πώληση του. Πάγια βεβαίως πολιτική του Ιβάν Σαββίδη είναι να πουλάει στην τιμή της ρήτρας, που υπάρχει σε όλα τα συμβόλαια των "ασπρόμαυρων" (πολιτική που για παράδειγμα δεν ακολουθεί ο Ολυμπιακός στα συμβόλαια του, ούτε ο Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό). Και επειδή έχουν γραφτεί διάφορα για το buy out του Δημήτρη Γιαννούλη, η στήλη ρώτησε και πήρε την απάντηση πως είναι όση ήταν και του Πρίγιοβιτς. Δηλαδή 10 εκατ. ευρώ! Ποσό βεβαίως απαγορευτικό για να έρθει.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ