24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"24ο Ευαγγέλιο": Οι 12 "προφητείες" για το 2019

"24ο Ευαγγέλιο": Οι 12 "προφητείες" για το 2019

Το "24ο Ευαγγέλιο" κάνει ποδαρικό στο 2019 με 12 πολύ δυνατά σενάρια για ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Τι προβλέπεται για Λουτσέσκου και Σάντος, Καρεμπέ, Ουζουνίδη, Κάναντι και τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που μπορεί να αλλάξουν χέρια εντός του έτους.

“Ποδαρικό” στο 2019 για το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με 12 “προφητείες”, όσες δηλαδή και οι μήνες του χρόνου. Προσοχή, δεν πρόκειται για κάποιον... Καζαμία αλλά για πρόσωπα/καταστάσεις/προοπτικές που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα και το τι “κυκλοφορεί” στην πιάτσα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Η Άρσεναλ μετά τους Μαυροπάνο, Παπασταθόπουλο θα αποκτήσει κι άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Από την εγχώρια αγορά, κάτω των 19 χρονών και με ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. €! Αυτή τη φορά δεν θα είναι στόπερ αλλά μέσος!
  • Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το καλοκαίρι δεν θα είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το αν πάρει το πρωτάθλημα ή όχι. Πόσο μάλλον αν αποχωρήσει ο ίδιος ως πρωταθλητής ή νταμπλούχος.
  • Ο κύκλος του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό θα κλείσει αυτή την χρονιά. Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα agents πως ο Γάλλος είχε ξεκαθαρίσει πως σε ενδεχόμενο “φάγωμα” του Μαρτίνς, μεσούσης της σεζόν, θα αποχωρούσε αυτομάτως και ο ίδιος.
  • Ο Νταμίρ Κάναντι το καλοκαίρι θα μετακομίσει σε... μεγάλο πάγκο. Είτε αυτός είναι κάποιας από την ελληνική Big 4, είτε σε κάποιο “μεγάλο” πρωτάθλημα.
  • Μέσα στο 2019 θα ολοκληρωθεί η “μεταγραφή” τεχνικού διευθυντή από ομάδα της Super League σε μεγαλύτερη ομάδα. Για την ακρίβεια ο... αρραβώνας θα γίνει “γάμος”!
  • Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δεχτεί πρόταση από ομάδα της Αραβίας ( Σαουδική, ΗΑΕ, Κατάρ), απογειώνοντας και το κασέ του.
  • Θα γίνει σοβαρό/δυνατό παιχνίδι, που ίσως καταλήξει και σε πώληση, της ΠΑΕ Ατρόμητος, με μεγάλο fund.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος θα προσπαθήσει να πάρει ομάδα της Αθήνας, εκτός κι αν εξασφαλίσει έγκαιρα κι άνετα την άνοδο στην Super League με τον Βόλο.
  • Ο Πανιώνιος θα αλλάξει χέρια, με φόντο το μεγάλο πρόβλημα της αδειοδότησης...
  • Ο Σταφυλίδης, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο το καλοκαίρι ή θα ανανεώσει με την Αουγκσμπουργκ που τον πιέζει ή θα μείνει στο εξωτερικό και σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ πάντως , όσο υπάρχει Βιεϊρίνια και είναι να επιστρέψει ο Γιαννούλης , δεν παίζει ο “Σταφ”.
  • Θα έχουμε την ανακοίνωση για τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης που θα πάρει “πακέτο” και το “Le Chalet”! Η συμφωνία έχει κλειδώσει από αρχές φθινοπώρου. Είχε φτιαχτεί μέχρι και ιδιωτικό συμφωνητικό, που προέβλεπε την εμπλοκή του Πανόπουλου με την ομάδα μέχρι 31/12/2018. Δεν ήταν τυχαίο πως η πώληση Μελιόπουλου στον ΠΑΟΚ έκλεισε πριν από το 2019!
  • Στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Ιβάν Σαββίδη να γίνει επιχείρηση για την επιστροφή του Φερνάντο Σάντος, προσφέροντάς του συμβόλαιο 1,5 εκατ. €. ετησίως. Από τη στιγμή που θα έχει κατακτηθεί ο τίτλος και θα υπάρχει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα και το επίπεδο της ομάδας.
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ