ΠΑΛΗ

Πιλίδης: "Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα είναι ότι δεν πληρωνόμουν"

Πιλίδης: "Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα είναι ότι δεν πληρωνόμουν"
EUROKINISSI

Ο Έλληνας παλαιστής, Γιωρίκας Πιλίδης, μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στη Γερμανία. "Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία", είπε.

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα μίλησε ο παλαιστής ελεύθερου στυλ, Γιωρίκας Πιλίδης στο MEGA. Όπως είπε, "δεν θα ερχόμουν αν ήταν όλα εντάξει με τις υποχρεώσεις μου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναγκάστηκα επειδή δεν έχω καθόλου αγώνες, οπότε έπρεπε να μη χάσω όλη τη χρονιά."

Ο Έλληνας παλαιστής σήμερα βρίσκεται σε ομάδα της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσει, όπως είπε, στους επαγγελματικούς αγώνες που γίνονται κάθε Σάββατο. "Θα είμαι για 14 Σάββατα ενεργός αθλητής", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε σχετικά με την παραμονή του στη Γερμανία: "Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα αναγκαστώ να μείνω μόνιμα στη Γερμανία. Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία, αν δεν μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου όπως πρέπει, μπορεί να αναγκαστώ να αλλάξω σημαία".

Σε ερώτηση για το εάν ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα είναι το ότι δεν πληρωνόταν, ο Γιωρίκας Πιλίδης επιβεβαίωσε ότι ο οικονομικός παράγοντας ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ