ΠΑΛΗ

Πάλη: "Χρυσή" στην Τουρκία η Περβολαράκη

Πάλη: "Χρυσή" στην Τουρκία η Περβολαράκη

Η Μαρία Περβολαράκη κατέκτησε το ακόμη χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Yasar Dogu της Τουρκίας και έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε διάστημα λίγων ημερών, κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταξίδεψε στην Τουρκία για να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουάYasarDogu. Συμμετείχε στην κατηγορία των 53 κιλών και ήταν ασυναγώνιστη, κατακτώντας την πρώτη θέση, χωρίς μάλιστα να χάσει σημείο.

Στον πρώτο της αγώνα η Πρεβολαράκη επικράτησε με τεχνική υπεροχή (10-0) της Γετγκίλ (Τουρκία), ενώ στη συνέχεια νίκησε την Μπούρσα Κότσα (Τουρκία) με 5-0. Στο τρίτο διαδοχικό της παιχνίδι στον όμιλο, αντιμετώπισε εκ νέου αθλήτρια από τη γειτονική χώρα. Απέναντι στην κορυφαία Τουρκάλα αθλήτρια, την Κατάλογλου, η Πρεβολαράκη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και επικράτησε με 4-0.

Στο τελευταίο της παιχνίδι επιβλήθηκε με 5-0 της Ιόντρα από τη Μολδαβία και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Η διοργάνωση στην Τουρκία ήταν μέρος της προετοιμασίας της Μαρίας Περβολαράκη, η οποία ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-16 Φεβρουαρίου στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ