ΠΑΛΗ

Οι... hot μούσες του wrestling στην Ιταλία!

Οι... hot μούσες του wrestling στην Ιταλία!
Κάντις Μισέλ-wrestling

Η Ιταλία ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διήμερο 6-7 Νοέμβρη τις "καυτές μούσες" του wrestling (photos)!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την τιμητική τους στις 6 Νοεμβρίου στο Μιλάνο και στις 7 στη Ρώμη, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ανδρικού wrestling (επαγγελματική πάλη), όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κρις Τζέρισο, αλλά και οι Μπατίστα, Ρέι Μιστέριο, Ράντι Όρτον.
Αυτές όμως που αναμένεται να μαγνητίσουν το ιταλικό ανδρικό κοινό θα είναι οι κοπέλες που θα ανέβουν στο ρινγκ, οι λεγόμενες "Divas": δηλαδή ακρώς γοητευτικές γυναίκες, πολλές εκ των οποίων έχουν φωτογραφηθεί για τις ανάγκες του "Playboy" ή άλλων παρόμοιων περιοδικών, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνιστούν μέσα στο ρινγκ τα τελευταία χρόνια.

Στο Μιλάνο μάλιστα, η Κάντις Μισέλ, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε παρελθόν σε ερωτικές ταινίες, αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από την νυν κάτοχο Μπεθ Φίνιξ, την επονομαζόμενη "Αμαζόνα".

Αυτές πάντως δεν θα είναι οι μοναδικές που θα "αναστατώσουν" την Ιταλία, καθώς το "παρών" στη γειτονική χώρα σε αγώνες επίδειξης θα δώσουν και οι πανέμορφες Κέλι Κέλι και Μίκι Τζέιμις.

Η Κάντις Μισέλ



















Η Κέλι Κέλι









Η Μαρία Κανέλις







Η Μίκι Τζέιμς
































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ