ΠΑΛΗ

Δύσκολη η πατρότητα

Δύσκολη η πατρότητα
Παιδιά-ελληνορωμαϊκή

Εξαγριωμένος πατέρας πέταξε εκτός ταπί τον αντίπαλο του 11χρονου γιου του!

O Ρέι Χόφμαν έγινε Τούρκος όταν είδε τον αντίπαλο του παιδιού του να προχωρεί σε αντικανονικό χτύπημα, το οποίο δεν είδε ο διαιτητής και έτσι αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του.
Ο Χόφμαν μπήκε εκνευρισμένος στο ταπί και σήκωσε τον 11χρονο νικητή Νικ Νασενμπένι στον αέρα (όπως κάνουν στο κατς) και τον πέταξε κάτω, χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο μικρός σοκαρισμένος δήλωσε ότι " εγώ έδινα τον αγώνα μου και ο τύπος με πέταξε στην άκρη". Ο Χόφμαν κατευθύνθηκε στον πατέρα του Νασενμπένι, που βιντεοσκοπούσε τον αγώνα του παιδιού του, δεν του έκανε κακό, αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.

Ψύχραιμος ο πατέρας του Νιν Νασενμπένι, Νταν επισήμανε ότι έμεινε άφωνος από το φέρσιμο του Χόφμαν, λέγοντας " υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσει ένα ματς. Όχι να σηκώσει τον γιο μου και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά".

Ο Χόφμαν δήλωσε μετανιωμένος για το συμβάν, ενώ ντρέπεται για τη συμπεριφορά του. Ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα εξασκεί το επάγγελμα για το οποίο έχει άδεια, αυτό του προπονητή της πάλης!






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ