ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ

Αυγενάκης για Πιλίδη: "Οφείλει εξηγήσεις, ο καθαρός αθλητισμός είναι προτεραιότητα"

Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Survivor
Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Survivor PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε αναφορικά με τη "βόμβα" του Γιωρίκα Πιλίδη, τονίζοντας ότι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης οφείλει εξηγήσεις.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor ότι στο παρελθόν προσεγγίστηκε για να στήσει τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πάλη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω δημοσίευσής του στο Twitter υποστήριξε ότι το χρυσό παιδί της ελληνικής πάλης οφείλει εξηγήσεις.

"Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας στην Ελευθέρα Πάλη, Γιώργος Πιλίδης, οφείλει άμεσες εξηγήσεις για την απόπειρα προσέγγισής του και χειραγώγησης ευρωπαϊκού τελικού, όπως ανέφερε χθες στο Survivor. Ο καθαρός αθλητισμός είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (13/1) μέσω ανακοίνωσης η Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης τόνισε πως θα περιμένει τον Πιλίδη να επιστρέψει από το παιχνίδι επιβίωσης, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωσή του αυτή.

TAGS ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΙΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ