ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης ρίχνει τα κάστρα για να υψώσει τα ανυπέρβλητα δικά του

Ο Μελισσανίδης ρίχνει τα κάστρα για να υψώσει τα ανυπέρβλητα δικά του
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της και το όνομά του πλέον σε κάθε πτυχή της ιστορίας της ομάδας.

Κάποτε ο ίδιος είχε πει ότι "αυτούς που θέλουμε, τους κρατάμε". Αν και υπήρξε περίοδος κατά την οποία ακόμα και αυτή η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη εκλήφθηκε ως ανακριβής και αντιμετωπίστηκε με τρόπο ειρωνικό, να που τώρα λαμβάνει την πραγματική υπόστασή της. Όχι απλώς τους κρατάει αλλά χρυσοπληρώνει κιόλας για να το καταφέρει.

Βέβαια ο ισχυρός διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ το είχε αποδείξει και σε προηγούμενες περιπτώσεις. Το έκανε με τον Λιβάγια, με τον Σιμάνσκι, με τον Τσούμπερ και τον Αραούχο.

Εκείνους που πραγματικά ήθελε τους κράτησε στην ομάδα και πλήρωσε όσα έπρεπε για να συμβεί αυτό. Όσοι δεν τον ενδιαφέρουν, απλά αποχωρούν δίχως ο ίδιος να ιδρώνει για το τι λένε οι άλλοι. Αρκεί που εκείνος πιστεύει ότι κάνει το καλύτερο για την ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ασφαλώς τέτοια υπέρβαση σαν και αυτή που πραγματοποίησε με την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, δεν είχε ματαγίνει. Με ποσό που πλέον καταρρίπτει κάθε υπόνοια για την καταναλωτική επιθυμία του. Με 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Μεξικανός στην ΑΕΚ.

Και ναι, παιδιά, τα έδωσε ο Μελισσανίδης τα χρήματα. Εκείνος που πολλοί λέγατε ότι δεν θα το κάνει. Ακόμα ένα κάστρο γκρεμίστηκε για να υψώσει το δικό του. Ακόμα ένα επίτευγμα το οποίο περνά στην ιστορία ως μοναδικό μέχρι να καταρριφθεί. Το πιο πιθανό θα είναι βέβαια, αυτό να συμβεί από τον ίδιο...

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή και η Θέλτα φάνηκε πολύ γρήγορα ότι δεν ήθελε να πάρει το οποιοδήποτε ποσοστό μεταπώλησης παρά μόνο χρήματα.

Αυτή η κατάσταση έβαλε την ΑΕΚ σε δύσκολη θέση καθώς στο ξεκίνημα της συζήτησης είχε στο μυαλό της να δώσει ένα χαμηλότερο ποσό και να αφήσει ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του Μεξικανού στον ισπανικό σύλλογο.

Στη Θέλτα, ίσως κι ευτυχώς τελικά, δεν έβλεπαν προοπτική στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ώστε να συναινούν σε μία τέτοια διαδικασία. Ήθελαν χρήματα και τα ήθελαν τώρα. Ο Μελισσανίδης ήθελε τον παίκτη και τα πλήρωσε!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έχοντας αυτόν τον ποδοσφαιριστή στο 100%, η ΑΕΚ μπορεί να κοιτάζει μπροστά μόνο για το πόσο καλύτερη ομάδα θα δημιουργήσει από την προηγούμενη σεζόν.

Ήταν η ασφαλιστική δικλείδα του αγωνιστικού σχεδίου του Ματίας Αλμέιδα και ο Μελισσανίδης τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσει τη δουλειά του

Αργεντινού κόουτς. Όποιος κι αν έρθει στη συνέχεια, σπουδαιότερη κίνηση από αυτή με την απόκτηση του Πινέδα δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Για ακόμα μία φορά ο Μελισσανίδης έκανε για την ΑΕΚ αυτό που τον κατατάσσει στην κορυφή. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας είναι γεγονός και είναι δική του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ