OPINIONS

Στο δρόμο του Λεώνη...

Στο δρόμο του Λεώνη...
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Λεώνης είναι ο πρώτος προπονητής που πήρε το καπελάκι του και έφυγε, ενώ ετοιμάζεται να τον ακολουθήσει ο Φλάβιο Γκουλινέλι που, όπως και ο Έλληνας προπονητής, δουλεύει μόνος του χωρίς τη βοήθεια της διοίκησης.

Ο Λεώνης στον Ηρακλή και με δεδομένη την οικονομική κρίση, ζήτησε ενότητα, αλλά και υπομονή από τους παίκτες. Πρώτος απ όλους δεν απαίτησε ως το περασμένο Σάββατο τα λεφτά του, αν και δεν πήρε ευρώ από την αρχή της περιόδου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, φίλος της διοίκησης με κάρτα εισόδου από την ΕΟΠΕ, αλλά και ένα οπαδός τον προπηλάκισαν σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Μπροστά στον κίνδυνο να υπάρξει κάτι γενικευμένο σε γεμάτο γυμναστήριο, τα βρόντηξε και έφυγε, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Ηρακλή. Που είναι το ίδιο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οι οργανωμένοι οπαδοί διοικούν και η διοίκηση παρακολουθεί ανήμπορη και απαθής.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα με τους οπαδούς γιατί απλούστατα δεν ασχολούνται με το βόλει. Δεν υπάρχει όμως κι εκεί στιβαρή διοίκηση και με τη μετάθεση των εκλογών στις 19 Νοεμβρίου το πρόβλημα μεγεθύνεται και γιγαντώνεται.

Και στον Παναθηναικό υπάρχει διοικητική ανυπαρξία, καθώς οι διοικούντες προσφεύγουν στη λύση των sms για να πληρώσουν τους παίκτες τους μισθούς του περασμένου Ιανουαρίου. Πλήρης ακυβερνησία και εδώ.

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά τα πρωταθλήματα βόλει, που είναι περισσότερο ευάλωτα στην οικονομική κρίση δεν θα τελειώσουν, κι αν τελειώσουν θα γίνει με σοβαρές απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ