OPINIONS

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
INTIME SPORTS

Με χαρακτηριστική απάθεια παρακολούθησαν και παρακολουθούν υπεύθυνοι και ανεύθυνοι όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκης", αλλά και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Μπορεί να έχουμε διώξεις, αποκαλύψεις, καταγγελίες, μέτρα και... σταθμά, αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες για επίδειξη τόλμης και αποφασιστικότητας χάθηκαν ανεπιστρεπτί.

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν η αστυνομία συνελάμβανε κάποιους από αυτούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού, σε ένα χώρο όπου δεν είχαν καμία δουλειά.

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε συλλήψεις των εμπρηστών των γραφείων της Σούπερ Λιγκ, της ΕΟΠΕ και της πολυκατοικίας του Τοροσίδη, αφού οι στόχοι ήταν γνωστοί και πασιφανείς εκ των προτέρων.

Κι όμως δεν συνέβη το παραμικρό. Όλοι ενεργούν και δρουν ανενόχλητοι και τα κανάλια έβαλαν και πάλι ψηλά το θέμα της βίας με τους Υπουργούς να παρελαύνουν, όπως ακριβώς έγινε μετά τα επεισόδια στη Λαυρίου στην Παιανία.

Αν κάποιος ρεπόρτερ τολμήσει και δείξει σε επανάληψη τις κουβέντες του 2007 θα διαπιστώσει ότι ειπώθηκαν τα ίδια ακριβώς πράγματα με αυτά που λέγονται τώρα, μόνο που στη θέση του Γιώργου Ορφανού, έχουμε τον Παναγιώτη Μπιτσαξή. Οι τηλεπαρουσιαστές είναι οι ίδιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ