OPINIONS

Oι Τούρκοι μας βάζουν τα... γυαλιά

Oι Τούρκοι μας βάζουν τα... γυαλιά
INTIME SPORTS

Μετά από την εκπληκτική συμπεριφορά των Τούρκων φιλάθλων στον αγώνα μπάσκετ με την Ελλάδα, έρχεται τώρα και η τουρκική ομοσπονδία βόλει να μας βάλει τα γυαλιά, αφού η ελληνική αποστολή μένει σε εξαιρετικό ξενοδοχείο και της δόθηκε γήπεδο για προπόνηση προπαραμονή του αγώνα.

Στο μπάσκετ τα είδατε και μόνοι σας ότι η... κόλαση που προανήγγειλαν μερικοί συνάδελφοι από την Άγκυρα, ήταν παράδεισος , αφού οι Έλληνες φίλαθλοι με τις σημαίες και τα κασκόλ τους κάθισαν δίπλα-δίπλα με τους Τούρκους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στον αγωνιστικό χώρο δεν ρίχτηκε το παραμικρό και φυσικά οι φίλαθλοι ενθάρρυναν με τις φωνές τους Τούρκους παίκτες, χωρίς φτυσίματα και γιουχαρίσματα κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου(ούτε κιχ). Απλά θυμηθείτε τι έγινε στον ποδοσφαιρικό αγώνα στο "Καραισκάκης" και κάντε συγκρίσεις.

Στην Άγκυρα λοιπόν βρέθηκε το μεσημέρι η Εθνική βόλει και οι διεθνείς, αλλά και οι δημοσιογράφοι πήγαν με ... λυμένο ζωνάρι, ενώ όλο τον προηγούμενο καιρό έριχναν λάδι στη φωτιά με ανάλογα δημοσιεύματα.

Οι Τούρκοι όμως τους φιλοξένησαν σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης και παρότι δεν προβλεπόταν στο πρωτόκολλο τους έδωσαν γήπεδο για προπόνηση προπαραμονή του αγώνα. Στο κενό έπεσαν οι κραυγές και τα πύρινα άρθρα των προηγούμενων ημερών.

Με την ελπίδα να μην αναθεωρήσουμε τα γραφόμενα μας κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου(3 μμ, ΕΤ-1) αγώνα να περάσουμε στον αγωνιστικό τομέα, όπου η Εθνική θέλει τουλάχιστον δυο σετ για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλει στη ρεβάνς της μεθεπόμενης Κυριακής(5μμ) στο Ηράκλειο.

Το έργο της Εθνικής είναι δύσκολο, καθώς λείπει όλη η περσινή εξάδα που έπαιξε στο Ευρωπαικό της Σμύρνης. Απόντες οι Κουρνέτας(ανέτοιμος λόγω τραυματισμού), Σμαραγδής(ανέτοιμος λόγω τραυματισμού), Μπάεφ(σταμάτησε), Χριστοφιδέλης(τιμωρημένος λόγω ντόπινγκ), Ρουμελιώτης(οικογενειακό πρόβλημα), Πανταλέων(ανέτοιμος λόγω προβλήματος υγείας), ενώ ο Μέιφορθ θα στηριχθεί στον Τζούριτς που παίζει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ως διαγώνιος.

Καλή τύχη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ