OPINIONS

Οι διαφορετικοί δρόμοι των "αιωνίων"

Οι διαφορετικοί δρόμοι των "αιωνίων"
INTIME SPORTS

Οι ερασιτεχνικές ομάδες βρίσκονται στο χείλοςτου γκρεμού, κι αν δεν υπάρξουν μακροπρόθεσμα και υλοποιήσιμα πλάνα θα διαλυθούνόσο μεγάλο κι αν είναι το όνομα τους.

Οι διοικήσεις πρέπει επομένως να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο πράγματα. Στη σωτηρία των ομάδων με ενέσεις και την κατάκτηση των εφετινών τίτλων, ή στην απώλεια των εφετινών ή και των επόμενων τίτλων με κέρδος την ύπαρξη τους.

Στον Παναθηναικό απ ότι φαίνεται διάλεξαν το πρώτο, γι αυτό και οι 200.000 του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφεραν πληρωμές και την παραμονή όλων των παικτών και των παικτριών. Δεν άνοιξαν όμως τον ερασιτέχνη στον κόσμο, κι αν συνεχίσουν να δίνουν λεφτά οι Γιαννακόπουλοι και οι κάθε Γιαννακόπουλοι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα συνεχίσουν όμως;

Στον Ολυμπιακό με το σχέδιο του Νίκου Καραχάλιου επέλεξαν να χάσουν τους εφετινούς τίτλους, να φύγουν οι ξένοι παίκτες-τριες και να ανοίξουν τον σύλλογο στους οπαδούς. Θα μπορούσε ο Μαρινάκης για παράδειγμα να δώσει κι αυτός χρήματα για να μείνει η Τσέρντσεβιτς και ο Κραλ, αλλά δεν το έπραξε. Αν βοηθήσει ο κόσμος, τότε ο Ολυμπιακός θα σωθεί, κι ας χάσει τους τίτλους της εφετινής και της επόμενης περιόδου.

Ο χρόνος θα δείξει ποια επιλογή είναι η σωστή , αλλά και η μακροβιότερη . Οι «αιώνιοι» επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους, διαφορετικές φιλοσοφίες και περιμένουμε με αγωνία τον νικητή αυτής της κόντρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ