OPINIONS

Οι διαφορές ανάμεσα σε μπάσκετ και βόλεϊ

Οι διαφορές ανάμεσα σε μπάσκετ και βόλεϊ
INTIME SPORTS

Σε φιάσκο λοιπόν οδηγήθηκε η διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ και κακώς συγκρίνουν αυτόν τον αγώνα με τους δυο τελικούς του Κυπέλλου στο βόλεϊ που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γιατί υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές.

Πρωτά απ όλα η απόφαση για μαθητές και αθλητές στις εξέδρες πάρθηκε από την Ομοσπονδία Βόλεϊ, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο φαιναλ φορ της Πάτρας όπου τη μια ημέρα τα έκαναν λίμπα οι οπαδοί του Παναθηναικού και την άλλη ημέρα υπήρξαν τα... αντίποινα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Στο μπάσκετ η Πολιτεία αποφάσισε και επέβαλε την ιδέα της στην Ομοσπονδία, όπου ηγείται ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που δεν είναι κανένα μικρό παιδάκι να τον εξαναγκάσουν για οτιδήποτε.

Στους τελικούς του βόλει, η ΕΟΠΕ είχε την ευθύνη για το μοίρασμα των προσκλήσεων, αλλά και για τις λίστες με τα σχολεία, που πήγαν συνοδεία καθηγητών στο Τροκαντερό.

Στο μπάσκετ η ΓΓΑ ανακάτεψε το Υπουργείο Παιδείας για την εξεύρεση μαθητών-θεατών και φυσικά αυτό πέταξε σαν καυτή πατάτα την ανάληψη της ευθύνης και πολύ καλά έκανε.

Στο βόλεϊ πήγαν στο Τροκαντερό όχι μόνο μαθητές και αθλητές, αλλά και υγιείς φίλαθλοι που πήραν προσκλήσεις με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Στο μπάσκετ αυτή η κατηγορία θεατών αποκλείσθηκε χωρίς κανένα λόγο και αιτία, γιατί απλούστατα ο γγΑ ήθελε να φανεί ...βασιλικότερος του βασιλέως.

Στο βόλεϊ, ο τότε πρόεδρος Στέλιος Προσαλίκας ήθελε να διοργανώσει τους τελικούς χωρίς οργανωμένους για να μείνει στην ιστορία και τα κατάφερε.

Στο μπάσκετ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήθελε να διοργανώσει όπως πέρυσι τον τελικούς με οπαδούς, αλλά σκόνταψε στον Παναγιώτη Μπιτσαξή και για να αποφύγει το εμπόδιο, το... κλώτσησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ