OPINIONS

Ο Ηρακλής είναι εδώ!

Ο Ηρακλής είναι εδώ!
INTIME SPORTS

H επιστροφή του Αλέκου Λεώνη στον Ηρακλή, άλλαξε τα πάντα στον "γηραιό", υπάρχει πλέον ένα αφεντικό στην ομάδα, αλλά και ένας προπονητής με μεγάλη ικανότητα να σχεδιάζει ομάδες.

Ο Λεώνης πρώτα απ όλα συσπείρωσε τον κόσμο και τους παράγοντες του Ηρακλή, ενώ έδωσε αισιοδοξία για κάτι καλύτερο, καθώς υπάρχει πλέον κανονικός προπονητής στην ομάδα, μετά τα αποτυχημένα πειράματα με Μπρόκινγκ και Μπρουκς-Κράβαρικ.

Το πρώτο που είπε ο Θεσσαλονικιός προπονητής ήταν "πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο προπονητής να στήνει, να προπονεί και να κωουτσάρει την ομάδα, η διοίκηση να διοικεί, οι βολειμπωλίστες να παίζουν και ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα". Πέρυσι για παράδειγμα υπήρχε ένα αχταρμάς και οι ρόλοι δεν ήταν ξεκάθαροι, με αποτέλεσμα τον κακό σχεδιασμό.

Ο Λεώνης μπορεί να χαρακτηρίζεται από εγωπάθεια και αλαζονεία, διαθέτει όμως πολλά καλά. Πρώτα απ όλα ξέρει να στήνει ομάδες, γι αυτό και πήρε πρωτάθλημα με ακραίο τον βραζιλιάνο Ίντι, όταν ο Παναθηναικός είχε στη σύνθεση του παίκτες όπως οι Ντάντε, Μαρτσελίνιο, Μπάεφ, Γκόμεζ και πλεονέκτημα έδρας.

Ήταν αυτός που έστησε τον περσινό Παναθηναικό με Σαμικά, Χριστοφιδέλη, Ζαγκούμνι και Ρούνει, αλλά το οικονομικό πρόβλημα αφαίρεσε τον τελευταίο από το ρόστερ, η ομάδα όμως κατέκτησε το Κύπελλο, κι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα Χριστοφιδέλη, μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα.

Ο εφετινός Ηρακλής θα είναι ανταγωνιστικός και καλύτερος από πέρυσι, Με πασαδόρο τον Προύσαλη, διαγώνιο τον Μπίλινκγς(Αμερικανός), ακραίους τους Στάνκου(Ρουμάνος), Αρχίλογος(Κουβανός), κεντρικούς τους Κανέλο, Στάνκου(Αργεντ/ινος) και λίμπερο τον Μ παμπαλιούτα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Βέβαια υπάρχει και το θέμα Κράβαρικ που δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τον Ηρακλή κι εκεί θα δούμε τις αντιστάσεις του Αλέκου Λεώνη. Αν τον αφήσει εκτός ομάδας ή τον βάλει στη θέση του και δεν ασχολείται με διοικητικά και προπονητικά ζητήματα, τότε όλα θα αλλάξουν στον "γηραιό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ