OPINIONS

Ο "γρήγορος" Βαγγέλης

Ο "γρήγορος" Βαγγέλης
INTIME SPORTS

Παρασκευή 15.44: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε: " τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή".

Σάββατο 19.44: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει τον Ολυμπιακό για την επόμενη διετία.

Η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε το νέο αφεντικό του Ολυμπιακού "τρέλανε" τους οπαδούς και απέδειξε ότι ήταν πραγματικό και έντονο το ενδιαφέρον του τα δυο τελευταία χρόνια να αναλάβει την ΠΑΕ, κι ας έβρισκε την πόρτα κλειστή. Ο Μαρινάκης απέδειξε ότι δεν υπήρχε κανένα προσωπικό πρόβλημα του Βαλβέρδε , που εμφανιζόταν ως δικαιολογία στις αποτυχημένες απόπειρες του Χρυσικόπουλου.

Απλά ο Βάσκος ήθελε να πεισθεί ότι θα του δώσουν ελευθερία κινήσεων, θα πάρουν τους παίκτες που επιθυμεί και όταν άκουσε "Ο,τι μου ζητήσεις θα το κάνω" κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιστάσεις του. Βέβαια είχε ετοιμάσει το έδαφος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απλά έβγαλε στο τραπέζι τον πόθο του να φτιάξει μεγάλο Ολυμπιακό που θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια θα δημιουργήσει ομάδα μέλλοντος. Γι αυτό και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θα είναι νεαρής ποδοσφαιρικής ηλικίας.

Ο Μαρινάκης απέδειξε ότι όταν έχεις έρωτα με κάτι , παρατάς όλα τα υπόλοιπα και δεν υπολογίζεις δουλειές, διασκέδαση και παρέες, σε αντίθεση με τον Σωκράτη Κόκκαλη που τα τελευταία χρόνια πάγωνε τα πάντα το Σαββατοκύριακο. Ο Μαρινάκης πήγε στα γραφεία Κυριακή μεσημέρι να υποδεχτεί τον Ιμπαγάσα, ταξίδεψε Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη για να πάρει το πολυπόθητο "ναι" από τον Βαλβέρδε και παράτησε τα πάντα για να πείσει τους μάνατζερ του Ριέρα να φορέσει τη φανέλα με το 77.

Βέβαια παρέλαβε ερείπια, μια ομάδα με πολλά βαρίδια, αλλά βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Προσέλαβε για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια κανονικό προπονητή στον Ολυμπιακό και του έδωσε εν λευκώ την ομάδα. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να φροντίσει να περιφρουρήσει τον Βάσκο, να του δώσει απόλυτη εξουσία γιατί ο Ολυμπιακός ακόμη και επι Λίνεν θύμιζε ρεμπέτ ασκέρ, με τον Ζαιρί να ασχολείται με τους οπαδούς της Μακάμπι, τον Ντιόγκο με την εσωστρέφεια του και τους υπόλοιπους να παρακολουθούν απαθείς το κακό με δρασκελιές να πλησιάζει...

Ο Βαλβέρδε στο πρώτο πέρασμα του έδειξε ότι κρατάει τα αποδυτήρια και είναι ο απόλυτος ηγέτης, αφού δεν δίστασε να στείλει τον συμπατριώτη του Μπράβο στη Νουμάνθια και να αφήνει κατά καιρούς τον πολύ Κοβάσεβιτς στον πάγκο(θυμηθείτε το ματς με την ΑΕΚ) . Το έκανε τότε, γιατί να μη το πράξει και τώρα που πήρε από τον Μαρινάκη λευκή επιταγή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ