OPINIONS

Μην υποτιμάτε τον ΠΑΟ

Μην υποτιμάτε τον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντιμετώπισε χίλια μύρια προβλήματα, όμως με την απόκτηση των τριών ξένων είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

Σερβίς στην Α1 ανδρών βόλεϊ την Παρασκευή, με το Σούπερ Καπ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα φιλοξενηθεί στην Σαντορίνη, κι επειδή σε αυτά τα παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τα φαβορί, δεν θα σας διευκολύνουμε.

Πρώτα απ όλα ποτέ σε ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν υπάρχει φαβορί και θα σας θυμίσουμε μια συνάντηση , όπου ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, με μια ομάδα άδεια από ξένους, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο Ολυμπιακός διεκδικούσε με προπονητή τον Ζόραν Γκάετς το Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε 3-0 ο Παναθηναϊκός! Ήταν τότε που ο νεαρός Σωτήρης Πανταλέων έτρεξε με τη λήξη του αγώνα στην πόρτα για να συναντήσει τους φίλους του από τον σύνδεσμο Γκύζη για να πανηγυρίσουν μαζί.

Εκτός από αυτό ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με χίλια μύρια προβλήματα, αλλά λύθηκαν ή κουκουλώθηκαν τα περισσότερα και με την απόκτηση τριών ξένων είναι ανταγωνιστικός. Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν κοινοποίησε τα προβλήματα του, σε αντίθεση με την ομάδα πόλο, αλλά είναι παρόμοια με αυτά του "τριφυλλιού". Συν τοις άλλοις, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κουβανός Ντεσπέιν μέχρι να έρθει το transfer του από την Κούβα, αλλά και ο δεύτερος διαγώνιος Σζάρεκ, ενώ έχουν προβλήματα τραυματισμών οι δυο πασαδόροι Φιλίποφ, Ζέκοφ.

Και για να σας βάλουμε σε δίλημμα, πείτε μου ποια ομάδα είναι καλύτερη με τα υπάρχοντα δεδομένα:

Ολυμπιακός: Τζούριτς(διαγώνιος), Ζέκοφ ή Φιλίποφ(πασαδόρος), Φράγκος, Γιαμπλόνσκι(ακραίοι), Ανδρεάδης, Κραλ(κεντρικοί), Κουζούνης(λίμπερο)

Παναθηναικός:
Γιορντάνοφ(διαγώνιος), Γκενς(πασαδόρος), Καστάρντ, Λάππας(ακραίοι), Πανταλέων, Πετρέας(κεντρικοί), Παπαδημητρίου(λίμπερο).

Δύσκολη η απάντηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ