OPINIONS

Κι όποιος αντέξει

Κι όποιος αντέξει
INTIME SPORTS

Στο πρωτάθλημα βόλεϊ συνεχίζονται οι εκπλήξεις, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στην κορυφή, ενώ είναι πλέον πασιφανές ότι δεν υπάρχει η ομάδα που θα αποτελέσει το φόβητρο και θα πάρει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί.

Στο πρωτάθλημα βόλει συνεχίζονται οι εκπλήξεις, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στην κορυφή, ενώ είναι πλέον πασιφανές ότι δεν υπάρχει η ομάδα που θα αποτελέσει το φόβητρο και θα πάρει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί.

Το πρωτάθλημα λοιπόν θα το κατακτήσει φέτος όποιος αντέξει στις δυσκολίες και δεν διαλυθεί πριν από το τέλος της κούρσας. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, πέρασε νικηφόρα από το Ρέντη και την Πάτρα, αλλά έχασε πλέον το στοιχείο του αιφνιδιασμού και όλοι θα τον περιμένουν υποψιασμένοι.

Και ο Παναθηναικός είναι αήττητος, δεν έκανε όμως τη δύσκολη έξοδο, αλλά παίκτες και προπονητές πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Με τις δηλώσεις και τις ενέργειες τους έδιωξαν τον Μιχάλη Κίτσιο, που φάνταζε ως το πρόβλημα του συλλόγου. Απομένει να αποδειχθεί ότι οι επόμενοι που ήταν πίσω από τον πόλεμο κατά του γηραλέου προέδρου, θέλουν το καλό του ερασιτέχνη κι όχι το προσωπικό τους.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς διοίκηση και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνουν οι εκλογές στο τέλος του μήνα, αφού δεν βρίσκονται εύκολα οι ήρωες-εθελοντές που θα ηγηθούν. Στρατιώτες υπάρχουν, λοχαγοί βρίσκονται, αλλά είναι άφαντος ο στρατηγός. Κι αυτό προκαλεί όπως είναι φυσικό παρενέργειες και στην ομάδα βόλει, αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς και τίποτα.

Χαμένος στο διοικητικό κενό του είναι και ο Ηρακλής που ψάχνει τον προσανατολισμό του μετά την αποχώρηση του Αλέκου Λεώνη και δύσκολα θα τον βρει. Η ΕΑΠ θα μπορούσε να ξεπηδήσει ανάμεσα από τα αγκάθια και να κάνει την έκπληξη, αλλά το παρελθόν της ομάδας που πάντα χύνει στο τέλος το γάλα από την καρδάρα δεν μας επιτρέπει να στηρίξουμε με πειθώ αυτή την πιθανότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ