OPINIONS

Ηφαίστειο που ξυπνά, ηφαίστειο που βράζει

Ηφαίστειο που ξυπνά, ηφαίστειο που βράζει
INTIME SPORTS

Το Σούπερ Καπ της Σαντορίνης είχε δύο ομάδας. Η μια θύμιζε ηφαίστειο που ξυπνά, ο Ολυμπιακός και η άλλη ηφαίστειο που βράζει, ο Παναθηναϊκός, αφού όπως είπε ο Στέλιος Καζάζης "δεν με φόβισε η ήττα με φοβίζει όμως το αύριο".

Ο Ολυμπιακός λοιπόν φαίνεται ότι ξυπνάει από το λήθαργο, χάρη στην ενέργεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, να λύσει το πρόβλημα των προκαταβολών των ξένων και των πενταπλούν εν τη γενέσει τους.

Η ετοιμότητα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έφερε αποτελέσματα, γι αυτό τον τίμησε με τις δηλώσεις του και ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης, που δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο που ξεκίνησε χρηματική εκστρατεία για την διάσωση του ερασιτέχνη.

Ηφαίστειο που ξυπνά ήταν ο Ολυμπιακός και στον αγώνα, αφού μετά το πρώτο σετ άλλαξε ταχύτητα και όταν σταθεροποιήθηκε η υποδοχή του άστραψαν οι Ντεσπέιν, Τζούριτς και βρόντηξε το μπλοκ. Φαντασθείτε τι θα δούμε από τον Κουβανό μόλις βρεθεί στα καλά του, καθώς προέρχεται από δυο χρόνια αγωνιστικής αποχής.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είναι ηφαίστειο που βράζει με τα συσσωρευμένα προβλήματα και την αδυναμία του ερασιτέχνη να τα λύσει. Με το ζόρι πείσθηκε ο Γκενς να παίξει στο Σούπερ Καπ, παρότι δεν πήρε την προκαταβολή των 5000 ευρώ που του έταξαν τον Μαίο! Ο μάνατζερ του Καστάρντ παραμονεύει στη γωνία και ο Γιορντάνοφ μετράει μέρες, αφού μόλις συμπληρώσει δυο μήνες απλήρωτος θα κουνήσει μαντήλι, βάση του όρου που έβαλε στο συμβόλαιο. Και οι Έλληνες δεν περνούν καλύτερα. Έχουν ζήσει στο πετσί τους αυτή την κατάσταση από πέρυσι.

Η ομάδα εξάλλου φάνηκε απροπόνητη αφού κατέβασε ταχύτητα μετά το πρώτο σετ, ενώ ουδείς από τον σύλλογο έκανε τον κόπο να έρθει στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε χωρίς βοηθό προπονητή. Η αποχή από τις προπονήσεις, λόγω ασυνέπειας της διοίκησης αποτυπώθηκε στο γυμναστήριο του Καρτεράδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ