OPINIONS

H απληστία των μεγάλων

H απληστία των μεγάλων
INTIME SPORTS

Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες ότι η οικονομική κρίση φέρνει τα πράγματα στα ίσια τους, αλλά διαψευστήκαμε άμεσα από την απληστία των παραγόντων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που κάνουν μεταγραφές, ενώ οι υπάρχοντες παίκτες είναι απλήρωτοι.

Στον Παναθηναϊκό κινούνται για την απόκτηση του Σάκι και του Χριστοφιδέλη, ενώ οι παίκτες είναι απλήρωτοι από τον περσινό Ιανουάριο, φέτος πήραν μόλις δυο μισθούς και οι προσφυγές των ξένων απαιτούν ποσά των 500.000 ευρώ.

Κι όμως τις μεταγραφές τις ζητάει ο Στέλιος Καζάζης που είναι κι αυτός απλήρωτος, ενώ οι Έλληνες παίκτες (Ψάρας, Πανταλέων, Μηνούδης, Ντονάς, Λάππας) που είναι στελέχη του ΠΑΣΑΠ δεν αντιδρούν.

Το μικρόβιο του πρωταθλητισμού είναι φαίνεται ισχυρότερο από το μικρόβιο της... πείνας. Και κάνουν πρωταθλητισμό με χρέη, κάτι που δεν συμβαίνει στις "μικρές" ομάδες, γι αυτό και υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

Κι αν στον Παναθηναϊκό έχουν το ελαφρυντικό(που δεν είναι) της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από χρόνια, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με δυο συνεχείς κατακτήσεις και με μια νεανική ομάδα που δεν στηρίζεται. Τι το καλύτερο να παίξουν με Τζούριτς, Φράγκο, Κοκκινάκη, Κουζούνη, Ανδρεάδη, Φιλίποφ; Θα έχαναν το πρωτάθλημα. Ε, και; Θέλουν τον Μαρτσελίνιο για να πάρουν κι άλλο νταμπλ.

ΥΓ1: Μπράβο στην Εθνική παίδων που προκρίθηκε μετά από 14 χρόνια σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρόκειται για έργο του Θανάση Μαργαρίτη που δούλεψε πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά εκδιώχθηκε από τη νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ