ΠΑΟΚ

Ο "Ντέλιας" γιόρταζε, ο Νάρεϊ κερνούσε και ο Τζίμας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τον ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Τζίμας πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός | 5 Μαρτίου 2023
Ο Στέφανος Τζίμας πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός | 5 Μαρτίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για την ιστορία που γράφτηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ που βγάζει όλο και περισσότερους πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.

Την ημέρα που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας γιόρταζε τα 20α γενέθλια του ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι στην Τούμπα. Με τον Κάλεντ Νάρεϊ να έχει κάνει πράγματα και θαύματα έχοντας 3 συν 1 ασίστ – αν μπορεί να μετρήσει και η προσπάθεια του στο αυτογκόλ του Ρομαό – και τον Στέφανο Τζίμα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έγιναν ιστορικά πράγματα... Με τον Τζίμα που έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν καν περάσουν 2 μήνες από τα 17α γενέθλια του. Και με τον Νάρεϊ, που είχε συμμετοχή στα 5 από τα 6 γκολ που πέτυχε η ομάδα του. Και αυτό διότι το επίτευγμα των τρίων ασίστ σε ένα παιχνίδι λογικά δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε παιχνίδι του Δικεφάλου.

Σε έναν αγώνα που όλα πήγαν καλά από την αρχή για τον ΠΑΟΚ, καθώς προηγήθηκε από 2ο λεπτό ήδη, τα πράγματα κύλησαν ιδανικά για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής εκτός από τα… όργια του Νάρεϊ και το παρθενικό γκολ του Τζίμα, είδε τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στη σεζόν, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν και από τα καλύτερα του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ είχε μετά από καιρό έναν Άντριγια Ζίβκοβιτς που θύμιζε τον παίκτη της πρώτης του σεζόν στην Τούμπα – και πέτυχε και ένα γκολ σαν εκείνα που έβαζε στην αρχή της καριέρας του στην Ελλάδα επίσης- και τον Τόμας Κεντζιόρα να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με ένα εκπληκτικό μάλιστα τελείωμα.

Και δεν είναι μόνο όσα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και το γεγονός ότι μετά από περισσότερους από δυο μήνες ο 54χρονος τεχνικός είδε επιτέλους τον Ομάρ Ελ Καντουρί να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να του δίνει μια ακόμη ποιοτική λύση για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται

Πρόσφερε γκολ και θέαμα

Όσο και αν ο Λουτσέσκου φροντίζει να κρατά τα πράγματα εντός ομάδας του σε μια ισορροπία και να φωνάζει πως η ομάδα του δεν έχει αφήσει πίσω την ανωριμότητα της, προκειμένου να πετύχει άμεσα σπουδαία πράγματα, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ στα καλά του προσφέρει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους του.

Μπορεί ο Λουτσέσκου να επιμένει ότι μόνο οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί αλλά ο Δικέφαλος σε βραδιές όπως αυτή απέναντι στον Ιωνικό είναι μια ομάδα ελκυστική, που έχει πλούσιο ρεπερτόριο στην επίθεση της και που βγάζει συνεχώς νέα πρόσωπα προς τέρψη των φιλάθλων της.

Το χαμόγελο του Τζίμα και οι αγκαλιές του με τα ball- boy

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ένα βράδυ που ξεκίνησε ως συλλαλητήριο με τα συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στους οποίους το δυστύχημα στα Τέμπη ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις -να έχουν να κάνουν με την τραγωδία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, κατέληξε στο… παιδικό – στην κυριολεξία- χαμόγελο του Στέφανου Τζίμα μετά το γκολ που πέτυχε.

Ο μικρός μπήκε και πάλι στο γήπεδο με ορμή, παρασέρνοντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι περισσότεροι από τους οποίους, είχαν χαλαρώσει με το σκορ ήδη στο 5-0. Με δύναμη και κορμί που κάθε άλλο παρά…παιδικό είναι, κυνήγησε όλες τις μπάλες, όσο και αν φαίνονταν χαμένες σε σημείο που ξάφνιασε ακόμη και τους αμυντικούς του Ιωνικού.

Και στο τέλος δικαιώθηκε με τους πανηγυρισμούς και τις αγκαλιές όχι μόνο με τους συμπαίκτες του αλλά ακόμη και με τα ball- boy στην Τούμπα, με τα οποία δεν απέχει και πολύ ηλιακά. Το μέλλον είναι σίγουρο ότι του ανήκει και ο Λουτσέσκου που φροντίζει να τονίζει ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για αυτόν να εγγυάται την ομαλή εξέλιξη του…

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ