OPINIONS

Απλά δεν παίζεται...

Απλά δεν παίζεται...
INTIME SPORTS

Το είπε δεν το είπε ο Νίκος Νιόπλιας σε Ισπανό δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός και την... προσευχή του να είχε κάνει πριν μπει στο Καμπ Νου για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα δεν είχε απολύτως καμία τύχη απέναντι στην υπερομάδα του Πέπε Γκουρντιόλα!

Ποιό playstation και πράσινα άλογα; Αυτή η ομάδα απλά δεν παίζεται.


Ο Λιονέλ Μέσι και η απίθανη παρέα του έδωσαν άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση υψηλότατου επιπέδου. Είναι μάλιστα τέτοιο το επίπεδο των Καταλανών που ο Παναθηναϊκός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τους κοιτάει στα μάτια και να... προσεύχεται να μην διασυρθεί.

Σαφώς και το τελικό 5-1 είναι βαρύ για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα μπορούσε να γίνει και εφιαλτικό, αν οι "πράσινοι" δεν είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αλέξανδρο Τζόρβα κι αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν άστοχοι.

Δυστυχώς, για το "τριφύλλι" ο Αργεντίνος "διαβολάκος" βρήκε και πάλι την φόρμα του στο ματς της πρεμιέρας. Ο Μέσι έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο τελικός απολογισμός του είναι: δύο γκολ, τρία δοκάρια (τα δύο στην ίδια φάση), μία ασίστ και ένα χαμένο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος!

Ολο το κακό για τον Παναθηναϊκό ξεκινούσε από την αριστερή του πλευρά. Ο Βύντρα έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του. Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν είχε καμία βοήθεια από τον Λέτο. Το λάθος από τον Νιόπλια ήταν ότι έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Καραγκούνη που θα βοηθούσε περισσότερο από τον Αργεντίνο ανασταλτικά. Οχι, ότι ο Παναθηναϊκός θα σταματούσε την Μπαρτσελόνα, αλλά τουλάχιστον δεν θα έκαναν... πάρτι από την δεξιά τους πλευρά.

Σε μία βραδιά που στο "τριφύλλι" πρέπει να την ξεχάσουν άμεσα, το θετικό ήταν το γκολ με το οποίο προηγήθηκε. Η ασίστ με το τακουνάκι του Σισέ ήταν καταπληκτική, όπως και το τελείωμα της φάσης από τον έμπειρο Γκοβού.

Στον Παναθηναϊκό δεν χρειάζεται να μείνουν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάρτσα είναι από άλλη... διάσταση και το "τριφύλλι" με δύο εντός έδρας νίκες στο ΟΑΚΑ επί της Κοπεγχάγης και της Ρούμπιν Καζάν, θα γίνει φαβορί για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ