OPINIONS

Το 3-0, αδικεί Ολυμπιακό και Βαλβέρδε

Το 3-0, αδικεί Ολυμπιακό και Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά, οι παίκτες των ερυθρολεύκων έκαναν αυτό που ήθελε ο Βαλβέρδε και το τελικό 3-0 με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το μικρότερο δυνατό σκορ για τις πολλές φάσεις των γηπεδούχων. Ακόμα δεν είδατε τίποτα...

Ο Αστέρας Τρίπολης, μάζεψε βαθμούς με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά στο γεμάτο Καραϊσκάκη, ήταν πολύ διαφορετικά και χειρότερα για την μαχητική-κατά τα άλλα- ομάδα της Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που ήθελε ο Βαλβέρδε. Μια ομάδα με κυκλοφορία, πίεση, ταχύτητα, προσανατολισμό. Αυτό δουλεύει ο τεχνικός των Πειραιωτών, αυτό περιμένει να βγάζουν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του. Δεν είναι εποχή για να πει κάποιος πως η ομάδα του λιμανιού "ξετρελαίνει". Μα δεν είναι ο σκοπός της αυτός! Θέλει να κερδίζει, να μαζεύει τρίποντα και να δείχνει όλο και πιο φρέσκια, σύμφωνα με τους νόμους του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ένα σωρό ευκαιρίες

Με τον…δωδέκατο παίκτη παρόντα, ήταν πολύ εύκολα να μπει από την αρχή δυνατά ο Ολυμπιακός. Το πρώτο ημίχρονο, ήταν εφιαλτικό για τους Αρκάδες, που έμπαζαν κυρίως, από την αριστερή τους πλευρά. Ένας σωρός ευκαιρίες και το γκολ από τον γεννημένο παίκτη περιοχής Πάντελιτς. Ο Βλάχος είχε παράπονα δικαιολογημένα, μα δεν μπορούσαν να τον ακούσουν οι παίκτες του. Ο Ολυμπιακός είχε τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος. Οι αλλαγές δεν "χάλασαν" την ομάδα, μάλλον της έδωσαν και έξτρα δυναμική, ειδικά αυτή του Μιραλάς, που πολύ σωστά χρησιμοποιείται όταν βγαίνει ο Πάντελιτς, αφού δεν αφήνει φάση να πάει χαμένη.


Το 3-0 αδικεί τον Ολυμπιακό και τον Βαλβέρδε


Το 2-0 ήταν αυτό που "σφράγισε" τη νίκη. Ο Παμπορίδης έκανε δυο λάθη. Πρώτα ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα και μετά δεν έδωσε πέναλτι στον Μιραλάς. Οι αποβολές που έδωσε ήταν σωστές. Το 3-0 κακά τα ψέματα, αδικεί τον Ολυμπιακό, αν και αυτό που αδικεί περισσότερο τον Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του, είναι το "θάψιμο" κάθε φορά που προσπαθούν να βγάλουν κάτι στον…τόπο εργασίας τους και δεν το καταφέρνουν. Για τους απ’ έξω, η κριτική είναι πάντα εύκολη. Τουλάχιστον αυτή την φορά, θα υποχρεωθούν να πάψουν(αν και πάντα κάτι βρίσκεις αν θες να ρίξεις λάσπη!)


Ο Ολυμπιακός άφησε μια…σφραγιδούλα στο σπίτι του, για το τι θα ακολουθήσει. Έχει λύσεις η φετινή ομάδα, έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και έχει μονάδες που είναι δύσκολο να τις συναγωνιστούν. Το περσινό κόκκινο φάντασμα, έχει δώσει την θέση του, σε μια κανονική ομάδα! Ας την αφήσουν να δουλέψει και όλα τα άλλα, θα τα δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ