OPINIONS

Πρόκριση για πολλούς λόγους!

Πρόκριση για πολλούς λόγους!
INTIME SPORTS

Έτσι όπως πήγε η "δουλειά", στην πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού- Μακάμπι, καταλαβαίνετε ότι ο αγώνας στο Τελ Αβίβ, έχει ξεχωριστή σημασία για τους Πειραιώτες.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις, προκειμένου να αποδείξουμε, ότι ο αποκλεισμός θα "γεννήσει" ένα κάρο προβλήματα.

Σε μια ομάδα, όπου έχουν γίνει εξαιρετικές μεταγραφές, σε μια περίοδο, που αναζητούνται ακόμη δυο καλοί παίκτες ενδεκάδας, το τελευταίο που θα επιθυμούσαν στην διοίκηση, θα ήταν να δουν τον Λίνεν και τους ποδοσφαιριστές, να επιστρέφουν από το Ισραήλ κάτωχροι, αγέλαστοι και αποκλεισμένοι.

Περιττό να σας πω, ότι θα ξεκινήσει η προπονητολογία σε χρόνο ρεκόρ και ίσως όχι άδικα. Γιατί αν πας στον δεύτερο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ και αποκλείεσαι, ε μετά, πως να σταματήσεις και τον άλλο, που θα γκρινιάζει και θα αμφιβάλει, για το αν μπορείς να κουμαντάρεις το βαπόρι στις ακόμη πιο δύσκολες φουρτούνες που θα έρθουν…

Για να πατήσουμε χορτάρι από πριν, εμείς εδώ παρεούλα, θέλω να γράψω ότι περιμένω διαφορετικό ματς από αυτό του Καραϊσκάκη. Εκεί είδαμε όλοι μα "σφιχτή"(σε εξαιρετικό βαθμό) Μακάμπι με διπλή ζώνη άμυνας και γρήγορους ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να βγάλουν επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Το 2- 1 όμως, αναγκάζει τους Ισραηλινούς να κινηθούν διαφορετικά. Θα πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής. Μπορούν; Θα πρέπει να κρατήσουν πολύ μπάλα στα πόδια τους; Μπορούν; Θα πρέπει να πιέσουν. Μπορούν; Θα πρέπει να μην αφήσουν χώρους και να μην δημιουργηθούν προϋποθέσεις αυτή την φορά για τον Ολυμπιακό να σκοράρει εκτός έδρας. Θα το καταφέρουν; Θεωρώ, ότι οι μπελάδες είναι περισσότεροι για την "ομάδα του λαού", παρά για την ομάδα του λιμανιού.

Ο Λίνεν από την πλευρά του, δεν πιστεύω ότι κάνει πάλι "κόλπα" όπως στην πρώτη αναμέτρηση. Προσωπικά, περιμένω και άλλα πρόσωπα και –κυρίως- άλλο στήσιμο μέσα στο γήπεδο.

Όπως και να ‘χει ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Και θα πρέπει να την "καθαρίσει αυτή τη μπουγάδα", ώστε να προχωρήσει πιο ήσυχος στα πλέι- οφ της διοργάνωσης. Και βέβαια, για να μην τεθεί καν θέμα μη ενίσχυσης του δυναμικού(στο στυλ για Ελλάδα μόνο φτάνουν κι αυτοί). Έχεις κάνει τόσο καλές κινήσεις, με δυο παίκτες ακόμη "καθάρισες". Τα λέμε, μετά τον αγώνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ