OPINIONS

Παίξτε … Μουντιάλ

Παίξτε … Μουντιάλ

Μουντιάλ σημαίνει …πίτσες, αντροπαρέα και ποδοσφαιροκουβέντα. Σημαίνει μπάλα μέχρι τελικής πτώσης και τηλεοπτικού overdose

. Εδώ στο Sport24.gr, ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ραντεβού πρώτα για να το καλύψουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αρτιότητα και ύστερα με εφηβικό ενθουσιασμό. Πρώτα απ’ όλα, άλλωστε, η ανα τετραετία διοργάνωση είναι μια ευκαιρία να γινόμαστε πάλι παιδιά.

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα, που όλοι περιμέναμε! Εγώ να σας πω την αμαρτία μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο αθλητικό γεγονός από το Μουντιάλ.

Έχει βαρεθεί ο Φιλέρης να με ακούει να του λέω «να καταργηθούν όλα τα άλλα και να γίνεται Μουντιάλ κάθε διετία».

Δεν θα σας ζαλίσω με αναλύσεις πριν καν ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή. Θα τα λέμε όμως συνέχεια για όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Θεωρώ, δεδομένο, ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, θα είναι κουρασμένοι. Ίσως κάποιοι επηρεαστούν από το υψόμετρο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και ίσως να υπερισχύσει η ομάδα με τον πιο «γάτο» προπονητή.

Αυτό που θα ‘θελα με τεράστιο ενδιαφέρον να δω, θα ήταν να γράψετε τα δικά σας προγνωστικά, όπως βάζω και εγώ τα δικά μου τώρα. Και μετά από ένα μήνα θα ανατρέξουμε στο σχόλιο να δούμε ποιος «έπιασε» τα περισσότερα! Πάμε:

Προτίμηση ομάδας: ΙΤΑΛΙΑ

Ποιος θα το πάρει: ΑΓΓΛΙΑ

Ζευγάρι τελικού: ΑΓΓΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Πρώτος σκόρερ: ΡΟΥΝΕΪ

Ομάδα έκπληξη: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ