OPINIONS

Ο Πάντος που αγάπησαν!

Ο Πάντος που αγάπησαν!

Στο προηγούμενο σχόλιό μου, έγραψα τι είπαν κάποιοι άνθρωποι για το ποδόσφαιρο και που το καταντήσαμε στην Ελλάδα. Ελάχιστοι σχολίασαν και δεν μου φαίνεται παράξενο.

Αν είχα γράψει κάτι για διαιτησία ή κάποια ομάδα θα γινόταν «κόλαση» από τους καυγάδες που θα στήνονταν στα σχόλια. Τουλάχιστον βέβαια, αυτοί οι καυγάδες είναι και αναίμακτοι, σε μια χώρα, όπου η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σημαδεύτηκε από επεισόδια μέσα κι έξω από γήπεδα.

Όσο όμως ασχολείσαι, τόσο περισσότερο κάνεις και διάσημους όλους αυτούς που τα προκαλούν, αλλά και τους άλλους, τους ανίκανους, που δεν μπορούν να τους μαζέψουν.

Εμένα ο Φιλέρης μου ζήτησε να γράψω κάτι για τον Ολυμπιακό, οπότε αυτό θα κάνω: Λοιπόν, όσο κι αν φανεί παράξενο, καθαρά ποδοσφαιρικά, μια χαρά ήταν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Άρη. Και πριν σας φανεί παράξενη η τοποθέτησή μου αυτή, να ξεκαθαρίσω ότι το γράφω, με βάση την χρονική περίοδο, τις απουσίες, τα όσα έχει τραβήξει η ομάδα του Πειραιά και βέβαια, με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν πάνω στο χορτάρι.

Μέχρι να βάλει την γκολάρα ο Ζεβλάκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονταν, πήραν τα πάνω τους, με το τέρμα του Πολωνού, όμως σε εκείνο το σημείο έχασαν τον τερματοφύλακά τους με κόκκινη! Ήρθε η ισοφάριση , όμως πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Πάντος απέδειξε ότι κακώς έμεινε σε ένα σωρό ματς έξω για να παίζει ο Γκαλίτσιος.

Πήρε το πέναλτι, ήταν ο περισσότερο ψυχωμένος και θα πρέπει να πορευτεί με αυτόν στα πλέι- οφ ο Μπάντοβιτς, αν θέλει τουλάχιστον να σώσει την παρτίδα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ.

Επίσης, ο Λούα Λούα ως σέντερ φορ, αφού οι άλλοι τρεις είναι τραυματίες, λειτούργησε καλύτερα από Ντιόγο, Νταρμπισάιρ και Μήτρογλου. Όμως έχασε και τα εύκολα, όπως καλές φάσεις χάθηκαν και από συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρίες, κόντρα σε έναν Άρη άνετο, που θα μπορούσε να ‘χε παίξει καλύτερα, αλλά φαινόταν ότι ασχολείται περισσότερο με τον τελικό του κυπέλλου. Εκεί όπου θα του λείψει ο Αράνο, αφού βλακωδώς και χωρίς λόγο αντί να συνεχίσει να ελέγχει τη μπάλα, αποφάσισε να ρίξει μια αγκωνιά στον Όσκαρ και μετά να συνεχίσει την φάση.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα που ξέρατε. Έχει πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα. Ενόψει όμως των πλέι- οφ, είναι υποχρεωμένη να τα αφήσει στην άκρη, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μπει με την περσινή ψυχολογία.

Οι Θεσσαλονικείς θα τα δώσουν όλα, δεν είναι κακή ομάδα και μάλλον είναι και οι μόνοι που απειλούν τους «ερυθρόλευκους», αφού στην ΑΕΚ έχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούν και ο Άρης θα μπει πολύ μακριά από την κορυφή στην βαθμολογία.

Εξάλλου, επαναλαμβάνω, ο τελικός κυπέλλου, είναι η μοναδική ασχολία των «κίτρινων». Θα τελειώσω ξανά(γιατί το αξίζει) με τον Πάντο. Έχω γράψει εκατοντάδες φορές, ότι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, ίσως να αξίζει κάτι καλύτερο ποδοσφαιρικά από τον Πάντο.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν το ‘χει και ο Βαλβέρδε δεν ήταν κορόιδο όταν είχε δηλώσει πως αν έπρεπε να πάρει έναν παίκτη μαζί του, θα έπαιρνε τον Τάσο. Ο Κετσπάγια, ο Ζίκο και ο Μπάντοβιτς φέτος δούλεψαν σε βάρος αυτού του παίκτη, τον αδίκησαν κατάφορα και η μοίρα τους είναι ίδια! Μην μπερδευτείτε, δεν άλλαζε με τίποτα η μοίρα του Ολυμπιακού, αλλά έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο έχει ψυχούλα, δεν τον πετάς έτσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ