ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε... SMS από το Ηράκλειο προς όλο τον ανταγωνισμό

Ο Παλάσιος στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
Ο Παλάσιος στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γουλής γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν είχε καμία διάθεση να κάνει "δώρα" στον αντίπαλο και έστειλε μήνυμα προς τον ανταγωνισμό με τη νίκη του στο Ηράκλειο.

Νίκη από τα παλιά. Με άνεση, στυλ, ποιότητα και μάτι που γυάλιζε. Από έναν Παναθηναϊκό που αυτή τη φορά δεν είχε καμία διάθεση για να κάνει "δώρα" στον αντίπαλο και -κυρίως- έτσι όπως ξεκίνησε το ματς, έδειξε πως δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να του... κλέψει τον ιδρώτα του.

Νίκη με συνοπτικές διαδικασίες, σε μία έδρα από τις πλέον δύσκολες, στην οποία οι πράσινοι υπέφεραν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν 7,5 χρόνια είχε να επικρατήσει και να φύγει με διπλό από το Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, μα ετούτη τη φορά το έκανε να φαίνεται πολύ εύκολο.

Και πάνω απ’ όλα, φρόντισε απ’ τη 2η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος να στείλει ένα πολύ ωραίο... SMS από το Ηράκλειο προς όλο τον ανταγωνισμό του. Γράφοντας πάνω στο "μήνυμα" πως φέτος είναι αλλιώς. Διότι έχει ήδη μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πάει να φτιάξει (όταν τελειώσουν οι μεταγραφές, "μπει" στην αγωνιστική εξίσωση ο Μπερνάρντ κι επιστρέψουν και οι τραυματίες) μία σπουδαία ομάδα.

Η ποιότητά του και ο προπονητής του

Ουδείς μπορεί να πει από τώρα που θα βγάλει το τέλος της χρονιάς. Ναι, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αρχίζει να ονειρεύεται ήδη πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, όμως το καλύτερο που έχει να κάνει όλος ο οργανισμός του "τριφυλλιού" είναι να αποφεύγει τις μεγαλοστομίες και να συνεχίζει να κοιτάζει κάθε εβδομάδα, μόνο το ματς που έχει μπροστά της η ομάδα.

Η ποιότητα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, μπορεί να τον πάει μέχρι τέλους. Μαζί με τον άνθρωπο που έχει στην άκρη του πάγκο του.

Η ποιότητα ήταν εκείνη που έκανε και τη διαφορά στο Ηράκλειο. Στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε μπόσικη την άμυνα του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός τον χτύπησε δίχως αύριο. "Διαβήτης" από τον "καθηγητή" Ρούμπεν Πέρεθ προς τον Παλάσιος, καταπληκτικό τελείωμα από τον "Τούκου". Τούτη τη φορά δεν μπορούσε να γυρίσει το ποτάμι.

Επιτέλους, (ξανα)βρήκε φορ killer

Νέα εξαιρετική κυκλοφορία, "τσίμπημα" της μπάλας από τον Σπόραρ και η σεμνή τελετή είχε τελειώσει από το 33’. Νομίζω ότι καταλαβαίνει πια και ο τελευταίος άνθρωπος που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, γιατί είχε τόσο μεγάλη ανάγκη το "τριφύλλι" έναν τέτοιον φορ.

Έναν killer που θα του παίρνει τα ματς με τέτοια σεντερφορίρια γκολ. Κι επιτέλους δείχνει πως τον (ξανα)βρήκε στο πρόσωπο του Σλοβένου. Ενός εξαιρετικού επιθετικού που κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Και που να μπει στο "10" κι ο Μπερνάρντ για να του κάνει ακόμη πιο. εύκολη τη ζωή.

Το γκολ πάντα το πληρώνεις για να το αποκτήσεις. Κι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε καλά αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται πως το πλήρωσε σωστά. Με έναν παίκτη που του πήρε το ματς με τον Ιωνικό (χάρη στην ενέργειά του και το πέναλτι που κέρδισε μόνος του) και το βράδυ της Κυριακής (28/8) καθάρισε και στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Well, well done...

Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι ένα κόσμημα

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά συγκέντρωση προς τον επόμενο στόχο. Δεν μπορεί όμως να μην γίνει μία αναφορά στον καταπληκτικό Ρούμπεν Πέρεθ, που έκανε άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, διδάσκοντας το πώς παίζεται η θέση στο "6".

Όχι μόνο γιατί "τάισε" τον Παλάσιος στο 0-1, αλλά γιατί είναι ο "προπονητής" του Γιοβάνοβιτς μέσα στο γήπεδο. Είναι κόσμημα ο Ισπανός για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνέχεια με τον Λεβαδειακό για να γίνει το "3Χ3" πριν από το μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και μόνο δουλειά. Θα σταλούν κι άλλα SMS από τον Παναθηναϊκό προς τους ανταγωνιστές του. Ας συνεχίσει να κοιτάει μόνο τη δουλειά του κι ας αφήσει τους άλλους να βαράνε... αναπάντητες κλήσεις παντού.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος, μαζί με τον Θέμη Καίσαρη, τον Τσάρλυ και τον Παντελή Διαμαντόπουλο σχολίασαν τη νίκη της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο, όπως και τα τεκταινόμενα της 2ης αγωνιστικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ