OPINIONS

Σερφάροντας στο νέο SPORT 24

Σερφάροντας στο νέο SPORT 24

Μπαίνοντας στο απέραντο γαλάζιο, όχι του Αιγαίου, αλλά του SPORT 24 δεν μπορείς να μην ξεκινήσεις τη μέρα σου θετικά, σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές σε κάποια υπέροχη παραλία και ετοιμάζεσαι να...καταδυθείς.

Διότι το σερφάρισμα εδώ αποτελεί πραγματικά ευχαρίστηση, που είναι αλήθεια έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Για αυτό αξίζει ένα μεγάλο εύγε στη δημιουργική ομάδα του σάιτ, που θυμίζοντας το ΔΝΤ δεν κάνει ποτέ διακοπές, αλλά αντίθετα είναι σε εγρήγορση, ψάχνοντας πάντα μια νέα πρόκληση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν κρύβω ότι αν δεν είχα το σάιτ ως σελιδοδείκτη, μόλις μπήκα για πρώτη φορά στη νέα μορφή, θα κοίταγα τη διεύθυνση για να διαπιστώσω εάν έχω μπει σωστά ή μήπως είμαι σε ελληνική έκδοση του Sky News ή του BBC. Διότι η νέα μορφή, μου θυμίζει πολύ τις αντίστοιχες αθλητικές σελίδες των παραπάνω σάιτ που ανέφερα, οι οποίες είναι εξαιρετικά εύχρηστες και κυρίως ευχάριστες στο μάτι.

Είναι αλήθεια ότι το κλασσικό παράθυρο με το κεντρικό θέμα, μου λείπει ήδη, αλλά με αποζημιώνει η ενότητα για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και (κυρίως) διεθνή που είναι πλέον φανερή για αυτόν που θέλει να πάει απ’ ευθείας εκεί.Ακόμα και η σελίδα της Β’ εθνικής είναι αναβαθμισμένη, όσο και αν το ίδιο το πρωτάθλημα, μένει (δυστυχώς) στάσιμο.


Στα διεθνή μάλιστα βλέπεις και τον γύρο της Γαλλίας και τα μεγάλα γκραν σλάμ του τένις, ενώ και η φόρμουλα 1 έχει το δικό της κομμάτι, όπως συμβαίνει στις μεγάλες διεθνείς αθλητικές εφημερίδες (που μπαίνουν πρωτοσέλιδα και για ποδήλατο και για τένις αλλά και για αυτοκίνητο και όχι μόνο σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων).


Οι επιταγές της σύγχρονης ιντερνετικής εποχής, καλύπτονται και με facebook, twitter και όλα τα συναφή, ικανοποιώντας μάλλον και τους πιο απαιτητικούς.

Και πάλι μπράβο στο δημιουργικό τίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ