OPINIONS

SPORT 24: Η δική σας συνήθεια, δικό μας μεράκι

SPORT 24: Η δική σας συνήθεια, δικό μας μεράκι

Εδώ στο Sport24.gr έχουμε ένα ελάττωμα. Δεν καθόμαστε στ΄αυγά μας. Από το 2005, που "βγήκαμε στα ανοιχτά", δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να "ψαχνόμαστε". Η νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας που επισκέπτονται οι περισσότεροι Έλληνες, αποτελεί το επιστέγασμα μιας δουλειάς μηνών.

Μιας προετοιμασίας, που μέχρι να φτάσει στο δημοσιογραφικό κομμάτι, πέρασε από συνεχόμενες δοκιμές. Δεκάδες άνθρωποι έχουν περάσει ώρες πάνω στον υπολογιστή τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα έρχεται, από σήμερα Τετάρτη 21/7 στις οθόνες σας. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε βελτιώσεις. Όπως κάθε καινούργιο, που δοκιμάζουμε, όπως κάθε καινοτομία που εφαρμόσαμε, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο στόχος παραμένει ίδιος. Να είμαστε γρήγοροι, να είμαστε έγκυροι και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Η εμπιστοσύνη, που μας δείξατε είναι πρωτόγνωρη και οι πιο παλιοί από σας, ίσως να θυμάστε από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr θα προσπαθήσει, με τα νέα δεδομένα που της δίνει η "νέα βάση" του site, να γίνει ακόμη καλύτερη. Να φροντίσει για την καθημερινή σας ενημέρωση, χωρίς κραυγές, χωρίς εμπάθεια, έχοντας βασικό εργαλείο την όσο το δυνατόν καλύτερη αποτύπωση της πραγματικότητας.

Το ξέρουμε, δεν είναι εύκολο να βγάλεις κάποιον από τις αγαπημένες του συνήθειες. Το πρωί, όταν σηκώνεται από το κρεββάτι πάει, σχεδόν, με κλειστά τα μάτια, να φτιάξει τον καφέ του. Αν του αλλάξεις τη θέση της ζάχαρης, ή το κουτί με το γάλα, μπορεί και να πάθει σοκ!

Κάτι ανάλογο πάθαμε κι εμείς, αντικρίζοντας τα πρώτα δοκιμαστικά.

Είναι, όμως, σίγουρο ότι δεν θα χρειαστείτε πολύ καιρό για να μας συνηθίσετε (και να μας αγαπήσετε ακόμη περισσότερο) και στη νέα μας μορφή.

Σιγά-σιγά θα δείτε την εξέλιξη μας, σε όλα όσα έχετε... αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Τα πρωτοσέλιδα, τα live, οι μόνιμες στήλες, η ροή των ειδήσεων και η δυνατότητα να παραμένετε κοντά μας ακόμη πιο πολλή ώρα απ΄ό,τι έχετε συνηθίσει.

Θα διαπιστώσετε, επίσης, ότι στη νέα μας σελίδα υπάρχει άπλετος χώρος, για να διαβάσετε θέματα, που προηγούμενα δεν τα προσέχατε καν.

Παράλληλα, θα συνεχίσουμε στους ίδιους και πιο δυνατούς ρυθμούς. Καλύπτοντας όλα τα γεγονότα, όλα τα σπορ, όλες τις διοργανώσεις. Αν έχουμε πετύχει κάτι, είναι να σας κάνουμε να μπαίνετε στα γήπεδα (ανοιχτά ή κλειστά), στους στίβους, στα κολυμβητήρια και σε κάθε λογής χώρο που διεξάγεται αθλητικό γεγονός.

Και το κάνετε πληκτρολογώντας απλά www.sport24.gr


Καλορίζικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ