OPINIONS

Φρέσκα πόδια και…τρικυμία

Φρέσκα πόδια και…τρικυμία
INTIME SPORTS

Ίσως ο Έκτορ Κούπερ να μετάνιωσε που δεν δοκίμασε το χαρτί Έντι Τζόνσον στον τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, επειδή η ιστορία γράφτηκε αλλιώς, είναι προφανές ότι ο Αργεντίνος προπονητής κοιτάζει μπροστά και όχι πίσω.

Άλλωστε με τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Άρης μπήκε στο “παιχνίδι” ακόμη και της πρώτης θέσης, ειδικά αν περάσει από την Τούμπα, αν και ο ΠΑΟΚ που δεν έχασε στο ΟΑΚΑ, ξέρει ότι νικώντας τους “κίτρινους” γίνεται φαβορί των πλέι-οφ!

Ο Κούπερ ήξερε ότι σε αυτό το ματς, μετά το σοκ του χαμένου τελικού, ήθελε φρέσκα πόδια. Έχοντας και δεδομένες απουσίες, εμπιστεύτηκε το αμερικάνικο δίδυμο, που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Ο Αντού δημιούργησε το πρώτο γκολ, πήρε το πέναλτι που έχασε ο Κόκε και ο Τζόνσον σκόραρε δυο φορές, τελειώνοντας υποδειγματικά τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έδειξε για μια ακόμη φορά το πρόσωπο που έχει συνηθίσει τον κόσμο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Άνευρος, χωρίς τσαγανό και χωρίς δυνάμεις. Και άτυχος ταυτόχρονα, αν αναλογιστούμε τα δυο δοκάρια που είχαν οι “ερυθρόλευκοι” με την παρέμβαση και του Σηφάκη.

Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει

Όταν, όμως, τίποτε δεν πάει σωστά, προφανώς σε εγκαταλείπει και η ρέντα. Ο Ολυμπιακός έχει απωλέσει εδώ και καιρό το μέταλλο της ομάδας, που είτε έτσι, είτε αλλιώς θα φτάσει στον σκοπό της.

Στον Πειραιά, βεβαίως, άγονται και φέρονται με βάση το αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Ένα καλό ματς του Λούα-Λούα του…ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιο. Ένα κακό, τον καθιστά και πάλι αναξιόπιστο. Δυο καλές εμφανίσεις του Ζεβλάκοφ τον κρατάνε στην ενδεκάδα και αφήνουν έξω τον, μέχρι πρότινος, αναντικατάστατο Α.Παπαδόπουλο.

Τρικυμία εν κρανίω; Μα αυτή έχει κλυδωνίσει το καράβι του Ολυμπιακού από την αρχή της περιόδου. Γιατί στα πλέι-οφ τα πράγματα να είναι διαφορετικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ