ΣΤΗΛΕΣ

Οι νικητές του δεύτερου διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι νικητές του δεύτερου διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι δέκα (10) τυχεροί του διαγωνισμού της 24MEDIA σε συνεργασία με τη LIDL HELLAS είναι γεγονός! Τα ονόματα των νικητών, που εξασφάλισαν πολλά λίτρα μπύρας στον δεύτερο διαγωνισμό.

Ο δεύτερος διαγωνισμός της 24MEDIA με τη LIDL HELLAS " όλα για το καλάθι " ολοκληρώθηκε, με τους δέκα (10) τυχερούς να κερδίζουν πολλά λίτρα μπύρας. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε στο " τι πετάμε στα κάρβουνα στο ημίχρονο του αγώνα", με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη.

Όσο για τους δέκα που θα απολαύσουν πολλά λίτρα μπύρας πριν ακόμη ξεκινήσει η διοργάνωση; Πρόκειται για τους Αποστόλη Ζαχαράκη, Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, Στέφανο Μπαχαράκη, Ιάσωνα Ρετέλα, Κώστα Μανδαρά, Μαρτίνο Παπαναγή, Νίκο Ντέντε, Αλέξη Πόθο, Αντώνη Σταθόπουλο και Σπύρο Δέλα.

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τη δυνατότητα απεριορίστων συμμετοχών για κάθε... ενδιαφερόμενο. Εν αναμονή του τρίτου διαγωνισμού λοιπόν, να είστε έτοιμοι! Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε την ώρα των αγώνων να έχει δίπλα του μία μπύρα; Γιατί η αθλητική δράση είναι συνυφασμένη με καλό φαγητό και μπύρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ