FIGHTSPORTS

Tyson: Πολύ κοντά στην σύγκρουση με τον Evander Holyfield

Mike Tyson bites into the ear of Evander Holyfield in the third round of their WBA Heavyweight match Saturday, June 28, 1997, at the MGM Grand in Las Vegas.  (AP Photo/Jack Smith)
Mike Tyson bites into the ear of Evander Holyfield in the third round of their WBA Heavyweight match Saturday, June 28, 1997, at the MGM Grand in Las Vegas. (AP Photo/Jack Smith) ASSOCIATED PRESS

Ο Evander Holyfield θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος αντίπαλος του Mike Tyson με την αναμέτρηση των δύο ανδρών να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

O τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Evander Holyfield θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Mike Tyson, με τους δύο βετεράνους να συναντώνται για τρίτη φορά. Tyson και Holyfield συγκρούστηκαν δύο φορές την δεκαετία του '90.

Ο Holyfield την πρώτη φορά νίκησε ενώ ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, σοκάρωντας τον πλανήτη. Την δεύτερη φορά νίκησε και πάλι με το ντικαλιφιέ του Tyson, όταν έκοψε κομμάτι από το αυτί του Holyfield.

O Τyson είναι σήμερα 54 ετών ενώ αποσύρθηκε από το σπορ το 2005. Το 2020 έκανε το come back του απέναντι στον Roy Jones Jr. σε αγώνα επίδειξης, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος.

Αμέσως μετά ο Holyfield τον προκάλεσε. Ο αγώνας θα είναι ξανά τύπου επίδειξης ωστόσο οι δύο αθλητές θεωρούν πως θα κινήσουν το ενδιαφέρον των φανς και τούτη την φορά. Η αναμέτρηση αναμένεται μέσα στον χρόνο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!


TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ