MMA

O "βασιλιάς" της πυγμαχίας επέστρεψε και είναι ένας!

O "βασιλιάς" της πυγμαχίας επέστρεψε και είναι ένας!

Στο 10ο γύρο ο Mayweather επικράτησε του McGregor με ιδιαίτερη άνεση, καθώς ο Ιρλανδός κουράστηκε πάρα πολύ και πλέον ο Floyd έχει γράψει το ιστορικό 50-0, προσπερνώντας τον θρυλικό Rocky Marciano.

Μεγάλη νίκη με έξυπνο παιχνίδι πέτυχε ο Floyd Mayweather κόντρα στον Conor McGregor με τεχνικό νοκ άουτ στον δέκατο γύρο στον πυγμαχικό αγώνα της χρονιάς που έγινε στη Μέκκα του παγκοσμίου μποξ, το Λος Βέγκας

Ηρωικός ο Ιρλανδός που πάλεψε το παιχνίδι και στους πρώτους τρεις γύρους είχε την υπεροχή. Όμως ο "Money" δεν ξέφυγε από το πλάνο του, περίμενε την κούραση του McGregor και στο τέλος άνοιξε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στον δέκατο γύρο.

Πάντως όσοι περίμεναν να είναι το ματς μονόλογος, διαψεύστηκαν καθώς είχε ένταση, πάθος και ήταν ανταγωνιστικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Notorious έπαιζε για πρώτη φορά πυγμαχία.

Ο τεράστιος Αμερικανός πυγμάχος, έχει γράψει το ιστορικό 50-0 στην καριέρα του, προσπερνώντας τον θρυλικό Rocky Marciano. O "βασιλιάς" της πυγμαχίας επέστρεψε και είναι ένας. Ο Floyd Mayweather!

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

....... . . #mayweathermcgregor #mayweather #floydmayweather #mayweathervsmcgregor #mayweatherfight

A post shared by Social Media Marketing (@andre_darville) on





Ποιος να συγκριθεί μαζί σου; #Mayweather 50-0

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT 24 (@sport24) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ