FIGHTSPORTS

Nurmagomedov: "Κορυφαίοι μαχητές αυτή την στιγμή οι McGregor, Poirier και Makhachev

Ο Khabib Nurmagomedov στο UFC 229
Ο Khabib Nurmagomedov στο UFC 229 AP

Μία δήλωση-έκπληξη για πολλούς έκανε ο Κhabib Nurmagomedov, όπου παραδέχτηκε πως οι καλύτεροι μαχητές αυτή την στιγμή είναι οι McGregor, Poirier και Makhachev. 

Μία δήλωση-έκπληξη για πολλούς έκανε ο Κhabib Nurmagomedov στο Match Tv όπου παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως οι καλύτεροι μαχητές αυτή την στιγμή είναι οι McGregor, Poirier και Makhachev.

"Oι καλύτεροι αυτή την στιγμή στην lightweight κατηγορία είναι οι Poirier, McGregor και Makhachev. Η ζώνη μου θα κατακτηθεί από τους McGregor ή Poirier", δήλωσε ο Eagle.

Πάντως έως τώρα το UFC δεν έχει ανακοινώσει αν το ματς της 23ης Ιανουαρίου θα είναι για τον τίτλο του promotion. O Νurmagomedov σε ερώτηση αν θα επέστρεφε ήταν ξανά κατηγορηματικός.

"Είμαστε σε επαφή με τον Dana White, η ζώνη δεν είναι ακόμα...ορφανή. Θέλουν να παίξω ξανά, καθώς έχω γράψει ιστορία, έχω φανς και με θέλουν. Δεν κρύβω ότι μου έχουν κάνει πρόταση. Σύντομα θα συναντηθώ με τον White για να το ξεκαθαρίσουμε, διότι δεν θέλω να αιωρείται η περίπτωση πως μπορεί να επιστρέψω", κατέληξε.

Τέλος ο προπονητής του McGregor, John Kavanagh, σε πρόσφατη τοποθέτηση του αναρωτήθηκε γιατί ο αγώνας του McGregor με τον Poirier δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ως ματς τίτλου, μια και ο Nurmagomedov έχει αποσυρθεί. Αυτό αφήνει πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο επιστροφής, με τον White να περιμένει την ανατροπή μετά την συνάντηση του με τον Ρώσο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ