UFC

Κυρίαρχος Cain

Κυρίαρχος Cain

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο heavyweight πρωταθλητής του UFC, Cain Velasquez στην τρίτη μάχη του με τον Junior Dos Santos στο UFC 166, κερδίζοντας για 2η σερί φορά τον Βραζιλιάνο με μια επιβλητική εμφάνιση.

Αν και η μάχη τους ξεκίνησε όπως και η πρώτη μεταξύ τους το 2011, με τον JDS να βρίσκει τον Μεξικανό με κάποια
καλά χτυπήματα στη αρχή του γύρου, αυτή τη φορά ο Cain άντεξε και ανεβάζοντας σχεδόν αμέσως ταχύτητα άλλαξε το σκηνικό σε αυτό του 2ου αγώνα τους με συνεχή πίεση, χτυπήματα στο clinch αλλά και takedowns.

Ειδικά στον 3ο γύρο πολλοί πίστεψαν ότι έπρεπε να το διακόψει ο διαιτητής αφού ο Cain ήταν τρομερά επιβλητικός. Το τελείωμα ήρθε όμως στον 5ο γύρο όταν το κεφάλι του Βραζιλιάνου σε ένα σλαμ αναπήδησε στο έδαφος και τον έβγαλε ΤΚΟ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Cain ίσως είναι ο Werdum.

Επική ήταν η μάχη του Gilbert Melendez με τον Diego Sanchez στο co main event με τους δύο να τα δίνουν όλα για 3 γύρους με πολλά χτυπήματα, αρκετές ανταλλαγές και τον Melendez να βγαίνει νικητή κυρίως λόγο της καλύτερης ευστοχίας του με τα χτυπήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι πάρα πολλοί άνθρωποι του χώρου την χαρακτηρίζουν ήδη ως τη μάχη της χρονιάς.

Νωρίτερα ο Daniel Cormier κέρδισε τον Roy Nelson σε μία αρκετά μονόπλευρη μάχη, δείχνοντας έτοιμος για κάποιον σαν τον Jon Jones ή τον Alexander Gustafsson αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Light heavyweight κατηγορία.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην επιστροφή του στο UFC o Gonzaga που έβγαλε νοκ άουτ στον πρώτο γύρο τον Shawn Jordan. Ενώ τρομαχτικός ήταν στο ντεμπούτο του στην Welterweight κατηγορία ο Hector Lombard που δεν
άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Nate Marquardt βγάζοντας τον νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Πολύ δυνατός και εκρηκτικός για την κατηγορία.

Όσον αφορά στον Γιώργο Σωτηρόπουλο, παρότι εμφανίστηκε πολύ καλύτερος σε σχέση με τις τελευταίους εμφανίσεις δεν απέφυγε την 4η σερί ήταν ενάντια στον KJ Noons. Ο Ελληνοαυστραλός μαχητής είχε πολλή κίνηση,
πολύ καλή πυγμαχία και βρήκε πολλές φορές τον στόχο όμως ο Noons είχε τα πιο δυνατά και καθαρά χτυπήματα, ειδικά στον τρίτο γύρο, κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση. Δυστυχώς, δύσκολα θα παραμείνει στο UFC
ο Σωτηρόπουλος με 4 σερί ήττες.

Αποτελέσματα:

Main Card

O Cain Velasquez κέρδισε τον Junior Dos Santos με ΤΚΟ στον πέμπτο γύρο

O Daniel Cormier κέρδισε τον Roy Nelson με ομόφωνη απόφαση

Ο Gilbert Melendez κέρδισε τον Diego Sanchez με ομόφωνη απόφαση

O Gabriel Gonzaga κέρδισε τον Shawn Jordan με ΚΟ στο 1:33 του πρώτου γύρου

O John Dodson κέρδισε τον Darrell Montague με ΚΟ στο 4:15 του πρώτου γύρου

Preliminary Card

O Tim Boetsch κέρδισε τον CB Dollaway με πλειοψηφική απόφαση

Ο Hector Lombard έβγαλε knockout τον Nate Marquardt στο 1:48 του πρώτου γύρου

O Jessica Eye κέρδισε την Sarah Kaufman με πλειοψηφική απόφαση

O KJ Noons κέρδισε τον Γιώργο Σωτηρόπουλο με ομόφωνη απόφαση

Ο Adlan Amagov έβγαλε knockout τον TJ Waldburger στο 3:45 του πρώτου γύρου

O Tony Ferguson υπέταξε τον Mike Rio στο 1:52 του πρώτου γύρου

O Andre Fili έβγαλε knockout τον Jeremy Larsen στο 0:53 του δεύτερου γύρου

Ο Kyoji Horiguchi έβγαλε knockout τον Dustin Pague στο 3:51 του δεύτερου γύρου

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ