FIGHTSPORTS

Kambosos: "Να παίξουμε για όλες τις ζώνες με τον Lopez"

George Kambosos
George Kambosos

Ο George Kambosos Jr ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος Ελληνοαυστραλός που κατορθώνει να κατακτήσει τις ζώνες IBF, WBO, WBA απέναντι στον Teofimo Lopez.

Δύο στόχους έχει στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Teofimo Lopez ο George Kambosos Jr. Αρχικά να πιέσει για να γίνει το παιχνίδι στην Αυστραλία όπου θα έχει την υποστήριξη Αυστραλών και Ελλήνων, αλλά και να διεκδικήσει όλες τις ζώνες του πρωταθλητή.

Ο Lopez κατέχει τις ζώνες IBF, WBO, WBA με τον Kambosos να ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος Ελληνοαυστραλός που κατορθώνει να τις κατακτήσει. Μιλώντας στην WA Today για το γεγονός πως η IBF όρισε επίσημα την μάχη, είπε τα εξής:

"Τώρα που η IBF όρισε την μάχη, η πίεση είναι στην πλευρά του Lopez να την αποδεχτεί. Κέρδισα την ευκαιρία μου και πρέπει να παίξει μαζί μου. Διαπραγματευόμαστε με τον μάνατζερ του Lopez και την Top Rank αμέσως μετά την νίκη μου επί του Selby.

Τον πιέζουμε να γίνει το ματς για όλες τις ζώνες και θα πρέπει να είναι στην Αυστραλία, αυτό είναι το σημαντικότερο. Πολύς κόσμος δεν θέλει να παίξει με τον Lopez. Εγώ αντίθετα το θέλω πολύ. Ειλικρινά πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω", δήλωσε ο Kambosos.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!
TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ