FIGHTSPORTS

Οι "κόντρες" του McGregor στον δρόμο που έφεραν τη σύλληψή του και την κατάσχεση της πανάκριβης Bentley

Ο Conor McGregor σε αγώνα του με τον Dustin Poirier στο Λας Βέγκας | 10 Ιουλίου 2021
Ο Conor McGregor σε αγώνα του με τον Dustin Poirier στο Λας Βέγκας | 10 Ιουλίου 2021 @2021 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Ο Conor McGregor πιάστηκε για μία ακόμα φορά στην τσιμπίδα του λόγω της οδήγησής του, με τον σούπερ σταρ του UFC να συλλαμβάνεται στην Ιρλανδία για υπερβολική ταχύτητα με την Bentley του και η οποία κατασχέθηκε.

Λίγες ώρες μετά την είδηση της σύλληψης του Conor McGregor λόγω επικίνδυνης οδήγησης, είδαν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο ατυχές συναπάντημα του διάσημου αθλητή των πολεμικών τεχνών με τον νόμο.

Όπως έγινε γνωστό, η σύλληψή του έγινε την Τρίτη στην Ιρλανδία, με την τοπική εφημερίδα Irish Independent να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η αστυνομία σταμάτησε τον McGregor στη διαδρομή από το Γκαρντάι στο δυτικό Δουβλίνο και ενώ οδηγούσε την Bentley Continental του, αξίας άνω των 187.000 δολαρίων.

"Του ζήτησαν να κάνει στην άκρη και έπειτα τον συνέβαλαν με αρκετές κατηγορίες για την οδήγησή του, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Τελικά φορτώθηκε με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, κάτι που αναμένεται να επισύρει πρόστιμο όπως και φυλάκιση έξι μηνών

Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ενώ του επιστράφηκε και το όχημά του".

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του, Κάρεν Κέσλερ, σχολίασε ως εξής το περιστατικό: "Ο McGregor οδηγούσε με κατεύθυνση το γυμναστήριο όταν τον σταμάτησαν στο Γκαρντάι για παραβάσεις της οδικής κυκλοφορίας. Πέρασε τα τεστ ναρκωτικών και αλκοόλ που έγιναν στο αστυνομικό τμήμα".

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ