FIGHTSPORTS

Masvidal και McGregor συνελήφθησαν με διαφορά ωρών

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο πλαίσιο ζύγισής του πριν από αγώνα στο Λα Βέγκας με τον Dustin Poirier | 9 Ιουλίου 2021
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο πλαίσιο ζύγισής του πριν από αγώνα στο Λα Βέγκας με τον Dustin Poirier | 9 Ιουλίου 2021 @2022 JOHN LOCHER/AP IMAGES

Είναι γνωστό πως και οι δύο αθλητές είναι θερμόαιμοι αλλά αυτή την φορά κατέληξαν την ίδια χρονική περίοδο στο κελί. Ο λόγος για τον Jorge Masvidal και τον Conor McGregor που για διαφορετικούς λόγους συνελήφθησαν την Τετάρτη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς πριν δύο μέρες έγινε γνωστή η επίθεση του Masvidal στον Colby Covington. Μάλιστα προκάλεσε σωματική βλάβη (σπασμένο δόντι) για την οποία μπορεί να βρεθεί ένοχος με κάθειρξη έως και 15 ετών!

Ο λόγος που επιτέθηκε ο Masvidal στον Colby σύμφωνα με μάρτυρες, είναι ένα σχόλιο που έκανε το θύμα για τα παιδιά του Masvidal.

Πάντως ο Colby έχει βρεθεί πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα, καθώς στο παρελθόν τον είχε γρονθοκοπήσει και ο μάνατζερ του Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz. Ο Convington σε όλα τα περιστατικά δεν φαίνεται να αντιδράει όπως θα δείτε και στο video με τον Abdelaziz.

Tην ίδια ώρα ο Conor McGregor με την πανάκριβη Bentley του οδηγούσε επικίνδυνα με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Για τον Ιρλανδό αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο καθώς έχει ιστορικό συλλήψεων για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης, ξυλοδαρμούς και παρενόχληση. Η είδηση ήταν πως αυτή την φορά δεν ήταν μεθυσμένος!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Shamil Abdulmuslimov: Εκτελούν τον πρώην MMAer για ένα οικόπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)!

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ