UFC

Φιλίππου έτοιμος για κορυφή στο UFC 165

Φιλίππου έτοιμος για κορυφή στο UFC 165

Ένα βήμα πιο κοντά στις κορυφαίες θέσεις της Middleweight κατάταξης του UFC θέλει να κάνει ο Κώστας Φιλίππου, που θα αντιμετωπίσει στη Main Card του UFC 165 τον Francis Carmont.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μάχη αφού ο Κώστας είναι μεν ψηλότερα στην κατάταξη αλλά ο αντίπαλός του έχει ένα ιδιαίτερο και δύσκολο στυλ.

Αρκετά ψηλός και μακρύς για την κατηγορία, δεν παίζει εντυπωσιακά, αλλά έχει τον τρόπο του να κερδίζει τις αποφάσεις, έστω και χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο τελευταίες του νίκες ήρθαν με πολύ αμφισβητούμενες αποφάσεις, συν ότι αυτή η μάχη θα γίνει εντός έδρας, στον Καναδά.

Ο Κώστας έχει σαφώς καλύτερο μποξ και θα πρέπει να μην αφήσει τον Carmont να τον πάει κάτω για να του πάρει τους πόντους. Το νοκ άουτ είναι εφικτό, αλλά δύσκολο, όμως με την πολύ καλή του κίνηση μπορεί ο Ελληνοκύπριος μαχητής να πάρει την απόφαση που θα του φέρει σίγουρα έναν αντίπαλο μέσα στο τοπ 5 της κατηγορίας.

Στο Main Event του UFC 165 ξεχωρίζει φυσικά η μάχη του Jon Jones με τον Alexander Gustafsson για τον light Heavyweight τίτλο, αλλά και του Renan Barao με τον Eddie Wineland για τον Interim Bandamweight τίτλο.

Τη Main Card θα τη δείτε όπως πάντα στο www.sport24.gr/ufc κατά τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/09), ενώ λίγες ώρες πριν θα παίξουν τα prelims στο facebook του UFC.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ